ISO 27001 / ISO 22301 BESPLATNA DEMO VERZIJA DOKUMENTACIJE

Preuzmite BESPLATAN pregled svih ISO 27001 & ISO 22301 Paketa dokumentacije

 • Uključuje pregled predložaka dokumentacije za sve ISO 27001 & ISO 22301 Pakete dokumentacije
 • Troškovi do 80% niži u odnosu na angažiranje konzultanta
 • Optimizirano za male i srednje tvrtke
 • Advisera je vodeća neovisna web stranica za ISO standarde

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku.

Za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo, zašto su nam potrebni, što činimo s njima, koliko dugo ih čuvamo, te koja su Vaša prava, pogledajte ovu Obavijest o privatnosti.


Dejan Kosutic
Vodeći ISO 27001/ISO 22301 stručnjak

KOJI PAKET ODABRATI?
Nakon što preuzmete besplatnu demo verziju, naši stručnjaci će Vas kontaktirati i ponuditi besplatne konzultacije kako bi Vam pomogli da razumijete koji paket će zadovoljiti Vaše potrebe.
Dokumentacija je briljantna. Prošle godine sam radio s paketom BS 25999, u kombinaciji s nešto literature na ovu temu (uglavnom sa Dejanovog bloga!), i napravili smo plan kontinuiteta poslovanja. Upravo sam počeo raditi istu stvar s ISO 27001, a zatim ćemo raditi na dobivanju certifikata za oba standarda.
Simon McLean
Direktor
Click Travel Ltd

Pregledajte naše ISO 27001 i ISO 22301 predloške dokumentacije –  BESPLATNO!

Vjerojatno imate neka pitanja o našim ISO 27001/22301 paketima. Možda niste sigurni u kvalitetu naše dokumentacije. Budući da čvrsto vjerujemo u naš proizvod, želimo da isprobate besplatnu demo verziju koja sadrži po nekoliko stranica svakog predloška u paketu. Pogledajte ih prije nego donesete odluku o kupnji.

ŠTO DOBIVATE? PREDNOSTI BESPLATNOG PREGLEDA NAŠIH ISO 27001 I ISO 22301 PAKETA DOKUMENTACIJE:

Kada preuzmete besplatni pregled dokumentacije za ISO 27001 i ISO 22301, uvjerit ćete se u ogromnu vrijednost i stručnost koje smo uložili u svaki od naših paketa.  Naš cilj je da implementacija ovih ISO standarda prođe što brže i bezbolnije.

 • Jednostavni, razumljivi predlošci – Svidjet će Vam se kako su predlošci jasni i jednostavni!
 • Nije Vam potreban konzultant – Bojite se da nećete moći sami? Pogledajte što doista uključuje samostalna implementacija.
 • Manje stresa – Jednom kada vidite kako su lako razumljivi naši predlošci, steći ćete samopouzdanje znajući da doista možete sami implementirati ISO 27001 i ISO 22301.
 • Više vremena za Vas, više novca u novčaniku – Kada pregledate ISO 27001 i ISO 22301 predloške, vidjet ćete koliko vremena i novca možete uštedjeti!

BOJITE SE DA NEMATE DOVOLJNO VREMENA ILI ZNANJA DA TO URADITE?

Previše organizacija troši pravo malo bogatstvo na konzultante jer misle da to ne mogu učiniti sami. Istina je da samostalna implementacija ne oduzima toliko vremena ili sredstava koliko mislite. Naš besplatni pregled ISO 27001 i ISO 22301 će Vam to i pokazati.

Osim toga, želimo Vam ponuditi i BESPLATAN bonus: dobit ćete popis korisnih savjeta za upravljanje Vašom ISO 27001 i ISO 22301 dokumentacijom.

Uvjereni smo u kvalitetu naših proizvoda i usluga. Zato Vam rado nudimo ovakav jedinstveni pristup našim paketima. Isprobajte ih odmah – preuzmite svoje besplatne preglede ISO 27001 i ISO 22301 da saznate kako započeti usklađivanje s ovim standardima.

 

PREUZMITE BESPLATNI PREGLED

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

 • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
 • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
 • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.