Procedura za identifikaciju zahtjeva

Svrha ovog dokumenta jest odrediti proces identifikacije zainteresiranih strana, kao i statutarnih, regulatornih, ugovornih i ostalih obveza vezanih za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja, kao i odgovornosti za njihovo ispunjavanje.

Postoji 1 prilog u svezi s ovim dokumentom. Prilog nije uključen u cijenu ovog dokumenta i može se kupiti odvojeno: Popis pravnih, regulatornih, ugovornih i drugih zahtjeva.

Dokument je optimiziran za male i srednje organizacije – smatramo da su previše složeni i dugački dokumenti potpuno suvišni.

Features

Free Demo

Who is it for?

Document template features:

Sukladno – ISO/IEC 27001 4.2 i A.18.1.1, ISO 22301 4.2
Format – MS Word 2007, MS Word 2010, MS Word 2013
Broj stranica – 4
Jezik dokumenta – Hrvatski. Klinite ovdje za druge popularne jezike: English, Deutsch, Español, Nederlands, Français, Português, Polski.
Can I edit the document? – Yes. The document is fully editable - just enter information specific to your company.
Can I use this to become certified? – Yes. The documentation template may be used for ISO 27001 / ISO 22301 certification audit purposes.
Well-defined instructions – Document templates contain an average of twenty comments each, and offer clear guidance for filling them out.
Get it instantly – You may download the document template right after purchase.
Designed with your company in mind – Template was created for small and medium-sized businesses.

Besplatan pregled

Mi stojimo iza svojih proizvoda, i zadovoljstvo nam je ponuditi vam besplatan pregled prije donošenja odluke o kupnji. Vidjeti ćete točno što naručujete, kako predložak izgleda i kako je jasan i jednostavan.

 

PREUZMITE BESPLATNI DEMO

View full size preview

View full size preview

Da li je ovo pravi predložak za vas?

Kreiran za male i srednje tvrtke – Svi naši ISO 27001 i ISO 22301 predlošci dokumenata su dizajnirani i razvijeni za male i srednje tvrtke, i nude smjernice i savjete potrebne za jednostavno implementiranje. Vaša tvrtka je velika? Naši predlošci vam i dalje odgovaraju – možete zadržati strukturu dokumenta i jednostavno dodati potrebne detalje specifične za vašu tvrtku. Kliknite ovdje za naš Kontakt obrazac, gdje možete zatražiti dodatne informacije.
Kvaliteta svjetske klase – Naši predlošci dolaze na nekoliko popularnih jezika. Jamčimo kvalitetu i točnost svakog dokumenta jer za prevođenje koristimo izvorne govornike i profesionalce stručno osposobljene za kontinuitet poslovanja.
Pogodan za svaku gospodarsku granu – Informacijska sigurnost i kontinuitet poslovanja su ključni bez obzira u kojoj gospodarskoj grani poslujete. Korištenjem naših predložaka dokumentacije, uz stručnu pomoć 27001Academy, vaša tvrtka će imati velike koristi od sukladnosti ISO 27001 i ISO 22301.

Često postavljana pitanja: kupnja pojedinačnih predložaka dokumentacije za ISO 27001 / ISO 22301

 

Kako ću dobiti dokumente?

Isporučujemo ovaj paket putem našeg Conformio sustava upravljanja dokumentima. Nakon obrade Vaše uplate, primit ćete e-poštu s pristupom Vašem Conformio računu.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo sve glavne kreditne kartice, ili prijenos novca s vašeg bankovnog računa.

Kako su zaštićeni moji podaci prilikom plaćanja?

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), industrijsku normu i jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši podaci su kriptirani i odmah proslijeđeni u procesor za plaćanje. Mi ne vidimo vaše podatke niti pohranjujemo bilo kakve detalje.

Koje valute prihvaćate?

Prihvaćamo plaćanje u više od 50 valuta, uključujući švicarske franke, US dolare, britanske funte i euro.

Jednostavno nisam siguran da je to dokument koji mi je potreban. Mogu li ga pogledati prije kupnje?

Naravno! Kliknite na ‘’Besplatni demo’’, unesite vaše ime i email adresu, i možete besplatno pregledati dokument prije kupnje. Vidjeti ćete kako predložak izgleda i kako ga je jednostavno ispuniti.

Procedura za identifikaciju zahtjeva
US$ 19.90

Besplatne ISO 27001 / ISO 22301 konzultacije

Naši ISO 27001 i ISO 22301 konzultanti su spremni razgovarati s vama o tome gdje se trenutno nalazi vaša organizacija i koje sljedeće mjere treba poduzeti. Znamo koliko komplicirano stvari mogu izgledati, ali mi smo tu da vam pružimo savjete na koje se možete osloniti.

O 27001Academy

 

27001Academy je jedna od Akademija na Advisera.com. Advisera je websajt specijaliziran za pomaganje organizacijama u implementiranju vodećih međunarodnih standarda i okvira, kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tijekom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem Interneta, kao i dokumentacije za ISO 27001 (upravljanje informacijskom sigurnošću) i ISO 22301 (upravljanje kontinuitetom poslovanja).

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete. Uz dokazanu učinkovitost u uspješnim implementacijama u preko 100 zemalja, naša vrhunska podrška kupcima jamči uspjeh. Pročitajte više o 27001Academy ovdje.

 

100% sigurna online naplata

 

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši osobni podaci, uključujući ime, broj kreditne kartice i adresu, su kriptirani te ih je nemoguće pročitati tijekom prijenosa. Osim toga, vaš izdavatelj kreditne kartice vas štiti u slučaju neovlaštenih transakcija pri svakoj kupnji.

cards

AES-128bit SSL safe Zaštita privatnosti

Online usluge platnog prometa pruža BlueSnap i awangang.

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.