ISO 27001 / ISO 22301 predložak dokumenta:

Procedura za interni audit

Svrha ove procedure jest opisati sve aktivnosti vezane za audit – pisanje plana, odabir auditora, provedba pojedinih audita te izvješćivanje.

Dokument je optimiziran za male i srednje organizacije – smatramo da su previše složeni i dugački dokumenti potpuno suvišni.

Postoje 3 priloga u svezi s ovim dokumentom. Prilozi nisu uključeni u cijenu ovog dokumenta i mogu se kupiti odvojeno: Godišnji plan internih auditaIzvješće o internom auditu i Kontrolni popis za interni audit.

ZNAČAJKE DOKUMENTA

PREGLED

Sukladno – ISO/IEC 27001 clause 9.2, ISO 22301 9.2
Format – MS Word 2007, MS Word 2010, MS Word 2013
Broj stranica – 6
Jezik dokumenta – Hrvatski. Klinite ovdje za druge popularne jezike: English, Deutsch, Español, Nederlands, Français, Português, Polski.

UPORABLJIVOST

Mogu li uređivati dokument? – Da. Dokument je moguće u potpunosti uređivati – samo unesite podatke specifične za svoju tvrtku.
Mogu li ovo iskoristiti za certificiranje? – Da. Predložak dokumentacije se može koristiti za potrebe ISO 27001 i ISO 22301 certifikacijskog audita.
Dobro definirane upute – Predlošci dokumenata sadrže u prosjeku po dvadeset komentara, te nude jasne smjernice za popunjavanje.
Kreiran s Vašom tvrtkom na umu – Predložak je kreiran za male i srednje tvrtke.

UKLJUČENI VIDEO TUTORIJAL

laptop image

Tutorijal How to Write ISO 27001/ISO 22301 Internal Audit Procedure & Program će Vam pokazati kako unijeti konkretne podatke u dokument. Tutorijal je uključen u cijenu predloška.

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

ISO 22301 dokumentacija mi je pomogla da dosegnem razinu granularnosti koja je prikladna, a ipak ne toliko detaljna da bi usporila implementaciju.
Tom Coats
ONVENTIS GmbH
Dokumentacija je sjajna. Prošle godine sam radio s BS 25999 paketom, u kombinaciji s malo čitanja o toj temi (uglavnom na Dejanovom blogu!), i napravili smo plan kontinuiteta poslovanja. Upravo započinjem isti proces sa ISO 27001.
Simon McLean
Direktor - Click Travel Ltd

Besplatan pregled

Dokument je moguće u potpunosti uređivati tako da ga možete prilagoditi dizajnu svoje tvrtke.
Dokumenti sadrže označena mjesta za sve podatke koje trebate unijeti.
Svaki dokument uključuje komentare i podatke koji Vas vode do završetka.
Komentari i video tutorijali Vam daju potporu s praktičnim uputama.

POGLEDAJTE CJELOKUPNI PREGLED

POGLEDAJTE CJELOKUPNI PREGLED

ISO 27001 & ISO 22301 PAKETI DOKUMENTACIJE:

PRIKLADAN ZA VAŠE POSLOVANJE?

ISO 27001 i ISO 22301 paketi su posebno kreirani za male i srednje tvrtke kako bi se minimizirali vrijeme i troškovi implementacije. Besplatni pregled paketa Vam omogućava da vidite što točno kupujete, kako izgledaju predlošci i kako ih je jednostavno dovršiti.

PREUZMITE BESPLATNI PREGLED PAKETA

Često postavljana pitanja: kupnja pojedinačnih predložaka dokumentacije za ISO 27001 / ISO 22301

 

Kako ću dobiti dokumente?

Nakon obrade Vaše uplate, primit ćete e-poštu s linkom za download dokumenta. Vrlo je jednostavno.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo sve glavne kreditne kartice, ili prijenos novca s vašeg bankovnog računa.

Kako su zaštićeni moji podaci prilikom plaćanja?

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), industrijsku normu i jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši podaci su kriptirani i odmah proslijeđeni u procesor za plaćanje. Mi ne vidimo vaše podatke niti pohranjujemo bilo kakve detalje.

Koje valute prihvaćate?

Prihvaćamo plaćanje u više od 50 valuta, uključujući švicarske franke, US dolare, britanske funte i euro.

Jednostavno nisam siguran da je to dokument koji mi je potreban. Mogu li ga pogledati prije kupnje?

Naravno! Kliknite na ‘’Besplatni demo’’, unesite vaše ime i email adresu, i možete besplatno pregledati dokument prije kupnje. Vidjeti ćete kako predložak izgleda i kako ga je jednostavno ispuniti.

expert-en

Dejan Kosutic
Vodeći ISO 27001/ISO 22301 stručnjak

NISTE SIGURNI GDJE ZAPOČETI?

Dobijte besplatnu stručnu pomoć s našom ISO 27001 i ISO 22301 dokumentacijom

ZAKAŽITE BESPLATNE KONZULTACIJE

O 27001Academy

 

27001Academy je jedna od Akademija na Advisera.com. Advisera je websajt specijaliziran za pomaganje organizacijama u implementiranju vodećih međunarodnih standarda i okvira, kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tijekom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem Interneta, kao i dokumentacije za ISO 27001 (upravljanje informacijskom sigurnošću) i ISO 22301 (upravljanje kontinuitetom poslovanja).

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete. Uz dokazanu učinkovitost u uspješnim implementacijama u preko 100 zemalja, naša vrhunska podrška kupcima jamči uspjeh. Pročitajte više o 27001Academy ovdje.

 

100% sigurna online naplata

 

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši osobni podaci, uključujući ime, broj kreditne kartice i adresu, su kriptirani te ih je nemoguće pročitati tijekom prijenosa. Osim toga, vaš izdavatelj kreditne kartice vas štiti u slučaju neovlaštenih transakcija pri svakoj kupnji.

cards

AES-128bit SSL safe Zaštita privatnosti

Online usluge platnog prometa pruža BlueSnap i awangang.

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.