ISO 9001 BESPLATNA DEMO VERZIJA DOKUMENTACIJE

Preuzmite BESPLATAN pregled svih ISO 9001 Paketa dokumentacije

  • Uključuje pregled predložaka dokumentacije za sve ISO 9001 Pakete dokumentacije
  • Troškovi do 80% niži u odnosu na angažiranje konzultanta
  • Optimizirano za male i srednje tvrtke
  • Advisera je vodeća neovisna web stranica za ISO standarde

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku.

Za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo, zašto su nam potrebni, što činimo s njima, koliko dugo ih čuvamo, te koja su Vaša prava, pogledajte ovu Obavijest o privatnosti.

Marko Erlic
Marko Erlic
Savjetnik klijenata

IMATE PITANJA O DOKUMENTIMA U PAKETU?
Nakon što preuzmete besplatni demo, naš predstavnik će Vas kontaktirati i pokazati Vam kako funkcionira paket dokumentacije.
Pruža strukturirane upute kako unaprijediti dokumentaciju Sustava upravljanja kvalitetom.
Andre van Hees
AirTies

Besplatni pregled ISO 9001 predložaka dokumentacije

Razumijemo da imate neka pitanja o ISO 9001 Paketima i da ste vjerojatno zabrinuti u vezi kvalitete dokumentacije. Mi vjerujemo u svoj proizvod, stoga vam nudimo besplatan pregled koji prikazuje prvih nekoliko stranica svakog dokumenta u Paketu – prije nego donesete odluku o kupnji.

ŠTO DOBIVATE? PREDNOSTI BESPLATNOG PREGLEDA NAŠIH ISO 9001 PAKETA DOKUMENTACIJE:

Preuzimanjem besplatnog pregleda ISO 9001 Paketa, iskusiti ćete iz prve ruke kvalitetu i veliko znanje uloženo u naše pakete. Oni su kreirani da učine vašu ISO implementaciju brzom i jednostavnom.

  • Jednostavni, jasni predlošci – naši paketi su lako razumljivi – uvjerite se sami!
  • Nema potrebe za konzultantom – brinete kako to uraditi sami? Saznajte kako stvarno izgleda ‘uradite-sami’ implementacija.
  • Manje brige – naš besplatni pregled će vam dati samouvjerenost koja vam je potrebna da brzo i lako implementirate ISO 9001.
  • Uštedite vrijeme i novac – besplatni pregled ISO 9001 predložaka će ilustrirati uštedu koju ćete ostvariti – i u vremenu i u novcu!

Brinete da nemate dovoljno vremena i resursa da to uradite

Mnoge tvrtke potroše mnogo novca na konzultante baš zbog te zabrinutosti. U stvarnosti, ako sami implementirate ISO 9001 ne morate potrošiti previše vašeg vremena i resursa. Naš besplatni pregled će vam pokazati zašto.

A kao dodatni bonus dobiti ćete besplatne savjete za upravljanje vašom ISO 9001 dokumentacijom.

Mi vjerujemo u kvalitetu naših paketa, i zato vam nudimo ovakav pristup našem proizvodu. Preuzmite odmah vaš besplatni pregled, kako biste saznali koji su prvi koraci ka sukladnosti s ISO 9001.

 

PREUZMITE BESPLATNI PREGLED