Hulp nodig? Gebruik onze gratis EU AVG online advisering

Bij EUGDPRAcademy, zijn we blij een een adviesgesprek met professionals leidend in de branche te kunnen aanbieden – zonder kosten. Geen addertje, geen verplichtingen en geen onplezierige verrassingen – allen het deskundig advies om uw bedrijf te helpen.
Andrei Hanganu
Lead EU AVG Expert, Advisera
Gegevensbeschermings-, beveiligings- en juridisch professional met een uitgebreide achtergrond in zowel de private als publieke omgeving. Een gedisciplineerde expert wie een schat aan praktische ervaring heeft, opgedaan tijdens het werken voor topbedrijven in telecommunicatie, IT&C, FMG, en andere financiële sectoren.

Ervaren in de implementatie, uitvoering, en het beheren van managementsystemen voor gegevensbescherming, uitvoeren van gegevensbeschermingsaudits, ontwerpen en onderhandelen voor gegevensverwerkingsovereenkomsten, werken met toezichthoudende instanties, enz.

Dejan Kosutic
Lead Informatiebeveiligingsexpert, Advisera
Dejan Kosutic is de auteur van de ISO 27001 documentatietoolkits bij Advisera. Hij heeft uitgebreide werkervaring zowel als een docent als een consultant – hij heeft talrijke opleidingen gegeven over Europa als ook online webinars; in zijn carrière als consultant, werkte hij met klanten van de financiële sector, overheid, en kleine en middelgrote bedrijven inclusief IT bedrijven.

Dejan is in het bezit van een aantal certificeringen, inclusief Certified Management Consultant, ISO 27001 Lead Auditor, ISO 9001 Lead Auditor, en Associate Business Continuity Professional.

Wanneer u net begint, EU AVG kan zoals echte hoofdpijn zijn. Aan het einde van uw Latijn? Wordt niet ongerust – wij zijn hier om te helpen.
Boek vandaag een adviesgesprek met onze EU AVG experts.

De doelen van het adviesgesprek zijn eenvoudige:

 • Ga van overdonderd te worden naar begrip in een sessie.
 • Laat een expert uw compliance evalueren.
 • Win professioneel advies in en leer belangrijke volgende stappen.
 • Krijg de echte zicht op de moeilijkheden en uitdagingen van implementatie.
 • Leer over de stappen die u dient te nemen – direct van de experts.

Feedback van onze leden maakte het duidelijk dat het spreken met onze experts is erg geruststellend. Onze adviesgesprekken leveren het vertrouwen en het weten hoe cruciaal is tot het beginnen aan een doe-het-zelf pad (met ondersteuning) naar compliance met de EU AVG.

Realiseert u zich alstublieft dat dit gratis adviesgesprek geen verkapt verkooppraatje is. Er is geen verkoopdruk, en u zult niet spreken met een verkoper – alleen met een EU AVG expert.
 

Wat moet ik me voorstellen bij een gratis adviesgesprek?

 • Een afspraak wordt ingepland via telefoon of Skype op een voor u gunstige tijdstip.
 • We zijn aardige mensen. We verwachten niet dat u alles weet – daarom belt u ons! Het belletje zal relaxed zijn, en zullen u niet voor het blok zetten.
 • We weten dat u niet een expert bent in gegevensbescherming of informatiebeveiliging, dus we zullen u niet om de oren slaan met jargon. Maar we zullen ook niet denigrerend met spreken.
 • Vraag ons alles wat u wilt! En als u niet zeker bent wat te vragen, dan begeleiden we u door het gehele ding.
 • We snappen het– telefoongesprekken kunnen intimiderend zijn, indien het u prefereert, kunnen wij uw vragen via e-mail en onze online forums aannemen.

Bovenal, we weten dat uw sessie u zal helpen, praktisch en uitzonderlijk de moeite waard.

 

KLIK HIER VOOR UW GRATIS ADVIESGESPREK

ONZE KLANTEN

ONZE PARTNERS

 • Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM, TL en AU bevoegdheidseenheden.
 • ITIL® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited. Gebruik onder de licentie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.