• (0)

  Hulp nodig? Gebruik onze gratis EU AVG online advisering

  Bij EUGDPRAcademy, zijn we blij een een adviesgesprek met professionals leidend in de branche te kunnen aanbieden – zonder kosten. Geen addertje, geen verplichtingen en geen onplezierige verrassingen – allen het deskundig advies om uw bedrijf te helpen.
  Dejan Kosutic
  Gegevensbeveiligingsexpert, Advisera
  Dejan is in het bezit van een aantal certificeringen, inclusief Certified Management Consultant, ISO 27001 Lead Auditor, ISO 9001 Lead Auditor, en Associate Business Continuity Professional.

  Dejan leidt ons team in het beheren van verschillende websites die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van ISO- en AVG-professionals in hun begrip en succesvolle naleving van top internationale normen en -regelgeving. Dejan heeft zijn MBA behaald aan het Henley Management College en heeft uitgebreide ervaring in investeren, verzekeren en bankieren. Hij staat bekend om zijn expertise in informatiebeveiliging en privacy en voor het schrijven van verschillende gerelateerde web tutorials, documentatie-toolkits en boeken voor ISO 27001 en EU AVG.

  Plan een afspraak met Dejan of stel hem gewoon een vraag. Merk hierbij a.u.b. op dat het gratis alleen wordt geleverd in Engels.

  Wanneer u net begint, EU AVG kan zoals echte hoofdpijn zijn. Aan het einde van uw Latijn? Wordt niet ongerust – wij zijn hier om te helpen.
  Boek vandaag een adviesgesprek met onze EU AVG experts.

  De doelen van het adviesgesprek zijn eenvoudige:

  • Ga van overdonderd te worden naar begrip in een sessie.
  • Laat een expert uw compliance evalueren.
  • Win professioneel advies in en leer belangrijke volgende stappen.
  • Krijg de echte zicht op de moeilijkheden en uitdagingen van implementatie.
  • Leer over de stappen die u dient te nemen – direct van de experts.

  Feedback van onze leden maakte het duidelijk dat het spreken met onze experts is erg geruststellend. Onze adviesgesprekken leveren het vertrouwen en het weten hoe cruciaal is tot het beginnen aan een doe-het-zelf pad (met ondersteuning) naar compliance met de EU AVG.

  Realiseert u zich alstublieft dat dit gratis adviesgesprek geen verkapt verkooppraatje is. Er is geen verkoopdruk, en u zult niet spreken met een verkoper – alleen met een EU AVG expert.
   

  Wat moet ik me voorstellen bij een gratis adviesgesprek?

  • Een afspraak wordt ingepland via telefoon of Skype op een voor u gunstige tijdstip.
  • We zijn aardige mensen. We verwachten niet dat u alles weet – daarom belt u ons! Het belletje zal relaxed zijn, en zullen u niet voor het blok zetten.
  • We weten dat u niet een expert bent in gegevensbescherming of informatiebeveiliging, dus we zullen u niet om de oren slaan met jargon. Maar we zullen ook niet denigrerend met spreken.
  • Vraag ons alles wat u wilt! En als u niet zeker bent wat te vragen, dan begeleiden we u door het gehele ding.
  • We snappen het– telefoongesprekken kunnen intimiderend zijn, indien het u prefereert, kunnen wij uw vragen via e-mail en onze online forums aannemen.

  Bovenal, we weten dat uw sessie u zal helpen, praktisch en uitzonderlijk de moeite waard.

   

  KLIK HIER VOOR UW GRATIS ADVIESGESPREK