Trebate pomoć? Isprobajte naše besplatne ISO 27001 i ISO 22301
online konzultacije

27001Academy stručnjaci će vam rado pružiti besplatne konzultacije – bez naknade, bez obveza i bez kupnje, jednostavno stručnu pomoć za vašu organizaciju.
Dejan Kosutic
Vodeći ISO 27001/22301 stručnjak, Advisera
Naš rezidentni stručnjak za ISO 27001 i ISO 22301 je Dejan Košutić – vodeći stručnjak na ovom polju. Dejan stavlja svoje ogromno znanje i iskustvo na raspolaganje organizacijama kao što je vaša da bi im pomogao implementirati informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja.

Dejan posjeduje brojne certifikate, uključujući Certified Management Consultant, ISO 27001 Lead Auditor, ISO 9001 Lead Auditor i Associate Business Continuity Professional.

Dejan rukovodi našim timom u uređivanju nekoliko internet stranica koje su specijalizirane za pružanje potpore ISO i IT stručnjacima u razumijevanju i uspješnom implementiranju vrhunskih svjetskih standarda. Dejan je magistrirao na Henley Management College, i posjeduje veliko iskustvo u području investicija, osiguranja i bankarstva. Poznat je po svojoj stručnosti na polju međunarodnih standarda za kontinuitet poslovanja i informacijsku sigurnost – ISO 27001 & ISO 22301 – i kao autor brojnih video tutorijala, paketa dokumentacije i knjiga.

Dogovorite vrijeme za razgovor s Dejanom, ili mu pošaljite svoje pitanje putem e-pošte.

 • Dejan je stručnjak za tematiku Analize rizika i Upravljanja rizicima. Njegovi treninzi su dobro osmišljeni, te izvrsno i profesionalno provedeni putem GoToTraining platforme.

  Bob Chaput
  CISSP, CHP, CHSS, CEO u Clearwater Compliance LLC
 • Dokumentacija je briljantna. Prošle godine sam radio s paketom BS 25999, u kombinaciji s nešto literature na ovu tematiku (uglavnom s Dejanovog bloga!), i napravili smo plan kontinuiteta poslovanja. Upravo sam počeo raditi istu stvar s ISO 27001, a zatim ćemo raditi na dobivanju certifikata za oba standarda.

  Simon McLean
  Direktor Click Travel Ltd
 • Vaš paket dokumentacije je značajno ubrzao razvoj dokumentacije i pomogao nam da razumijemo formalnu strukturu ISO 27001, a vaša usluga Online mentorstva nam je omogućila da implementiramo standard u naše stvarno okruženje.

  Suradnja s vama nam je uštedjela znatnu količinu internih resursa (u prvom redu ljudskih resursa), tako da se investicija u vašu dokumentaciju i mentorstvo pokazala isplativom. Također, omogućili ste nam dobar pregled onoga što će auditor očekivati i koja su područja najvažnija, tako da smo prošli kroz certifikaciju dobro pripremljeni i bez većeg stresa.

  Goran Djoreski
  Predsjednik Uprave u Altus IT Ltd

Isprva se ISO 27001/ISO 22301 mogu činiti kao veliki izazov. Osjećate se preopterećeno? Ne strahujte – mi vam možemo pomoći! Zakažite vrijeme s ISO 27001/ISO 22301 konzultantom da već danas dobijete stručnu pomoć!

Ciljevi konzultacija:

 • Pretvorite brige u razumijevanje nakon samo jedne sesije.
 • Neka stručnjak ocijeni da li ste spremni za certifikaciju.
 • Dobijte individualizirane smjernice i saznajte što sljedeće učiniti.
 • Poslušajte stvarnu priču o izazovima i preprekama u implementiranju ovih standarda.
 • Otkrijte koje prednosti certifikacija donosi vašoj tvrtki.

Naši klijenti nam kažu da ih mogućnost da razgovaraju s našim rezidentnim stručnjacima ohrabruje i motivira, te da im pruža potrebno samopouzdanje i znanje da sami započnu implementaciju ISO 27001 i ISO 22301 (uz našu pomoć!).

Nemojte misliti da su besplatne konzultacije samo trik koji će vas navesti da nešto kupite. Uz sve besplatne online alate i resurse koje pruža 27001Academy, nadamo se da je naš cilj jasan: pomoći ljudima poput vas i organizacijama kao što je vaša. Mi nikada nećemo vršiti pritisak na vas da nešto kupite, niti ćete razgovarati s prodavačima. Vi ćete razgovarati samo sa pravim stručnjacima za ISO 27001/ISO 22301.

 

Dakle, kako funkcioniraju besplatne konzultacije?

 • Zajedno ćemo zakazati odgovarajuće vrijeme za razgovor putem Skype ili GoToMeeting.
 • Mi ne želimo da se osjećate kao neznalica. Da znate sve, ne biste nas nazvali! Možete očekivati poziv bez stresa i bez teških pitanja.
 • Naravno, vaša stručnost nije u polju međunarodnih standarda za informacijsku sigurnost ili kontinuitet poslovanja, pa vas nećemo zasipati žargonom. Ali nećemo s vama razgovarati ni kao s djetetom.
 • Možete nas pitati sve što vas interesira! A ako niste sigurni gdje započeti, ili što pitati, mi ćemo vas usmjeriti.
 • Znamo da se pozivi mogu činiti zastrašujućim, tako da, ukoliko želite, možete postaviti pitanja i putem e-pošte ili na našim online forumima.

Iznad svega, možete biti sigurni da će konzultacije biti praktične, korisne i vrijedne vašeg uloženog vremena.

 

KLIKNITE OVDJE ZA VAŠE BESPLATNE KONZULTACIJE

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

 • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
 • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
 • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.