Hulp nodig? Probeer ons ISO 27001 en ISO 22301
gratis online adviesgesprek

De branche experts bij 27001Academy zijn verheugd om u van gratis advies te voorzien – zonder kosten, geen verplichtingen, en geen aankoop vereist, alleen professionele hulp voor uw organisatie.
Dejan Kosutic
Lead ISO 27001/22301 Expert, Advisera
Onze lokale expert in ISO 27001 en ISO 22301 is Dejan Kosutic – een leider in de branche. Dejan heeft zijn brede kennis en ervaring ingezet om te werken voor organisaties zoals die van u om hen te helpen informatiebeveiliging en continuïteitsmanagement te implementeren.

Dejan bezit een aantal certificeringen, inclusief Certified Management Consultant, ISO 27001 Lead Auditor, ISO 9001 Lead Auditor, en Associate Business Continuity Professional.

Dejan leidt ons team in de beheersing van verschillende websites gespecialiseerd in de ondersteuning van ISO- en IT-professionals bij het doorgronden en het succesvol implementeren van de voornaamste internationale normen . Dejan heeft zijn MBA behaald op het Henley Management College, en heeft een uitgebreide ervaring in investment, verzekeringen, en banking. Hij is vermaard om zijn expertise van internationale normen voor bedrijfscontinuïteitsmanagement en informatiebeveiliging – ISO 22301 & ISO 27001 – en om het schrijven van verscheidene gerelateerde webhandleidingen, documentatietoolkits en boeken.

Bepaal een tijd om met Dejan te spreken, of mail hem met uw vraag. Merk hierbij a.u.b. op dat het gratis alleen wordt geleverd in Engels.

 • Dejan is duidelijk een ter zake kundige expert op het gebied van Risicoanalyse en Riskmanagement. Zijn trainingen zijn prima ontworpen en geweldig en professioneel gegeven gebruik makend van het GoToTraining-platform.

  Bob Chaput
  CISSP, CHP, CHSS, CEO bij Clearwater Compliance LLC
 • De documentatie is briljant. Ik ben vorig jaar door het BS 25999 pakket gegaan, gecombineerd met een beetje lezen rond het onderwerp (voornamelijk van Dejan’s blog!) en we hebben zelf een bdedrijfscontinuïteitsplan gemaakt. Ik start nu om hetzelfde te doen met de ISO 27001, en dan gaan we ernaar toe werken om beide gecertificeerd te krijgen.

  Simon McLean
  Managing Director bij Click Travel Ltd
 • Uw documentatietoolkit heeft het ontwikkelen van de documentatie aanzienlijk versneld en heeft ons de formele structuur van ISO 27001 helpen te begrijpen, en uw Online Mentoringdienst heeft ons in staat geteld om de norm in onze realistische omgeving te implementeren.

  De samenwerking met u heeft ons aanzienlijke hoeveelheid interne middelen (human resources op de eerste plaats) bespaard, dus onze investering in uw documentatie en mentoring so our investment in your documentation and mentoring heeft zijn vruchten afgeworpen. Daarnaast, u heeft ons een goed overzicht verschaft van wat de verwachtingen van de auditor zouden zijn en welke gebieden zijn het meest belangrijk, dus zijn we door de certificering goed voorbereid en zonder grote stress.

  Goran Djoreski
  CEO bij Altus IT Ltd

Ten eerste, ISO 27001/ISO 22301 kan voelen als een grote uitdaging. Voelt u zich overweldigd? Vrees nooit – wij kunnen helpen! Plan tijd in met een ISO 27001/ISO22301 consultant om vandaag deskundige hulp te krijgen!

Doelstellingen van het adviesgesprek omvat:

 • Verander uw angst in begrip met slechts een sessie.
 • Laat een expert beoordelen of u klaar bent voor certificering.
 • Ontvang individuele begeleiding en leer wat u daarna moet doen.
 • Hoor het werkelijke verhaal over de uitdagingen en obstakels bij het implementeren van deze normen.
 • Ontdek hoe certificatie voordeel kan opleveren voor uw bedrijf.

Uw klanten vertellen ons dat het hebben van de mogelijkheid om te spreken met onze lokale is zowel aanmoedigend en motiveren, het leveren van het noodzakelijke vertrouwen en de kennis voor het zelf beginnen van de implementatie (met onze hulp!) van de ISO 27001 en ISO 22301.

En denk niet dat dit gratis adviedgesprek een truc is om u over te halen om iets te kopen. Met al onze gratis tools en middelen die wij leveren bij 27001Academy, we hopen dat ons doel duidelijk is: om mensen te helpen zoals u en organisaties zoals die van u. Wij oefenen totaal geen druk op u uit om te kopen, en we vragen u niet te praten met een verkoper. U zult alleen spreken met een echte expert in ISO 27001/ISO 22301.

 

Dus, hoe werkt het graties adviesgesprek??

 • We plannen een handig tijdstip samen in om elkaar te spreken via Skype of GoToMeeting.
 • Wij zijn er niet om u onwetend te laten voelen. Indien u alles zou weten dan zou u ons niet hoeven bellen! U kunt een stressvrij gesprek verwachten met geen moeilijke vragen.
 • Natuurlijk ligt uw expertise niet in de internationale normen van informatiebeveiliging of bedrijfscontinuïteit, dus we zullen u niet vermoeien met vakjargon. Maar, we zullen u ook niet spreken alsof u een kind bent.
 • U kunt ons elke vraag stellen die u wilt! En indien u niet weet waar u moet beginnen, of wat te vragen, dan hun we u erdoor heen sturen.
 • We weten dat belgesprekken uitdagend kunnen zijn, dus als u dat wenst, dan kunt u uw vraag stellen in een e-mail of op een van onze forums.

Meestal kunt u erop rekenen dat uw adviesgesprek praktisch, bruikbaar en erg uw tijd waard zal zijn.

 

KLICK HIER VOOR UW GRATIS ADVIES

ONZE KLANTEN

ONZE PARTNERS

 • Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM, TL en AU bevoegdheidseenheden.
 • ITIL® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited. Gebruik onder de licentie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.