Potrebna vam je pomoć? Isprobajte naše besplatne
online konsultacije iz oblasti ISO 9001

U okviru naše 9001Academy, imamo zadovoljstvo da vam ponudimo konsultacije sa vodećim profesionalcima u našoj oblasti – i to besplatno. Bez ikakvih obaveza i neprijatnih iznenađenja – već samo pružanje stručnih saveta kako bi pomogli vašoj kompaniji.
Isijar Galjo
9001 ekspert,
Advisera
Isijar Galjo ima više od 10 godina iskustva u oblasti poslovnog konsaltinga, uključujući nekoliko sistema upravljanja kao što su ISO 14001 i ISO 9001. Zvanje mastera u oblasti upravljanja zaštitom životne sredine i kontrole stekla je na Tehničkom univerzitetu u Madridu i sertifikovani je interni proveravač za ISO 9001 i ISO 14001. Radila je za nekoliko međunarodnih kompanija i prestižnih univerziteta, ne samo u Španiji, već i u Panami, Venecueli, Engleskoj i nedavno u SAD gde je vodila važan projekat tokom 2014-2015. godine. Radila je i kao predavač na nekoliko kurseva za standarde upravljanja zaštitom životne sredine u AENOR-u.

Zakažite sastanak sa Isijar Galjo ili joj samo postavite pitanje. Napominjemo da se besplatne konsultacije pružaju na engleskom jeziku.

Kada ste na početku procesa, ISO 9001 može da izazove pravu glavobolju. Upali ste u ćorsokak? Ne brinite – tu smo da vam pomognemo.
Još danas zakažite konsultacije sa našim ekspertima za ISO 9001.

Ciljevi konsultacija su jednostavni:

  • Tokom samo jednog razgovora rešite se onoga što vas zbunjuje i razjasnite problem.
  • Neka vam ekspert kaže svoje mišljenje o tome da li ste spremni za sertifikaciju.
  • Obezbedite profesionalni savet i saznajte koji su važni naredni koraci.
  • Obezbedite realnu sliku o teškoćama i izazovima implementacije.
  • Saznajte koje su koristi od sertifikacije – direktno od eksperata.

Povratne informacije koje smo dobili od klijenata jasno su nam dale do znanja da su im razgovori sa našim ekspertima od veoma velikog značaja. Naše konsultacije im pomažu da dobiju samopouzdanje i know-how koji je od presudnog značaja za započinjanje samostalnog puta (uz podršku) ka implementaciji standarda ISO 9001.

Budite sigurni da naše besplatne konsultacije nisu prikrivena želja da vam nešto prodamo. Pokušavamo da objasnimo (obezbeđujući mnogobrojne besplatne resurse i alate) da je primarni cilj 9001Academy da pomogne kompanijama poput vaše. Nema nikakve prodajne obaveze i vi nećete razgovarati sa stručnjakom za prodaju, već samo sa ekspertom za ISO 9001.

 

Kako izgledaju besplatne konsultacije?

  • Sastanak će biti zakazan putem telefona ili Skajpa u vreme koje vam najviše odgovara.
  • Mi smo dobri momci. Ne očekujemo da znate sve – zato ste nas i pozvali! Razgovor će biti opušten, a mi vas nećemo ispitivati i izazivati dodatnu glavobolju.
  • Jasno nam je da vi niste ekspert za međunarodne standarde za menadžment sistemom kvaliteta, pa vas nećemo opterećivati stručnim žargonom, niti ćemo vam se obraćati sa visine.
  • Pitajte nas štagod želite! A ako niste sigurni šta treba da nas pitate, možemo vas provesti kroz čitav proces.
  • Jasno nam je i da telefonski pozivi mogu biti zastrašujući. Ako vam je lakše, možete nam poslati svoje pitanje putem e-maila ili našeg online foruma.

Pre svega, znamo da će vam konsultacije biti od koristi, praktične i izuzetno vredeti.

 

KLIKNITE OVDE DA ZAKAŽETE BESPLATNE KONSULTACIJE