• (0)

  EU AVG GRATIS DEMO DOCUMENTATIE

  Ontvang een GRATIS preview van alle EU AVG Documentatie Toolkit

  • Omvat een preview van documentatiesjablonen voor alle EU AVG Documentatie Toolkit
  • Kosten tot wel 80% minder dan inzetten consultant
  • Geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Advisera is de toonaangevende onafhankelijke website voor EU AVG compliance

  U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

  Voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens we verzamelen, waarom we deze nodig hebben, wat we ermee doen, hoe lang we deze bewaren, en wat uw rechten zijn, lees deze Privacykennisgeving.


  Dejan Kosutic
  Gegevensbeveiligingsexpert

  WELKE TOOLKIT KIEZEN?
  Wanneer u de gratis demo heeft gedownload, zullen onze experts contact met u opnemen en u een gratis adviesgesprek aanbieden om u helpen te begrijpen welke toolkit aan uw behoefte zal voldoen.

  WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  De toolkit heeft me een aantal startpunten gegeven dus ik hoef verschillende documenten niet van de grond af aan op te bouwen of tijd te besteden met het zoeken naar voorbeelden en sjablonen op het internet.
  Christy Bentivoglio

  Profiteer van een GRATIS Preview van onze EU AVG Documentatiesjablonen!

  We weten dat u waarschijnlijk vragen heeft over onze EU AVG toolkits. U kunt twijfelen over de kwaliteit van onze sjablonen. Dat begrijpen we, en we geloven zo in ons product dat we u een gratis demo van elk sjabloon in onze toolkit aanbieden. Neem zelf een kijkje alvorens u een aankoopbeslissing doet.

  Dus, welke Voordelen kunt u verwachten van de Gratis Preview van onze EU AVG?

  Wanneer u eenmaal de gratis preview van onze EU AVG heeft gedownload, kunt u zelf de uitstekende kwaliteit en ongelofelijke waarde ervan zien. We hebben een schat aan professionele expertise in elk van onze documentatietoolkits gestoken. Het doel van onze toolkits is om u te helpen deze EU AVG-regelgeving snel en eenvoudig te implementeren.

  • Eenvoudige, strakke sjablonen – U zult niet geloven hoe eenvoudig onze sjablonen te begrijpen zijn!
  • Geen noodzaak voor een prijzige consultant – Krijg een beter begrip van hoe een doe-het-zelf-implementatie er werkelijk uitziet zonder een consultant.
  • Stressvrij – Wanneer u ontdekt hoe eenvoudig onze sjablonen in te vullen zijn, kunt u er gerust op zijn dat u werkelijk de EU AVG kunt implementeren.
  • Bespaar uzelf tijd, en uw geld – Wanneer u eenmaal de EU AVG preview heeft gedownload, kunt u zelf zien wat voor enorme besparingen u in tijd en geld kunt realiseren!

  Bezorgd over de benodigde tijd en kennis?

  Veel bedrijven besteden heel veel geld aan consultants, omdat ze bang zijn dat ze niet de tijd of de gespecialiseerde kennis hebben om het zelf te doen. Maar, in werkelijkheid, zelf-implementatie neemt niet zoveel tijd en middelen als u wellicht zou verwachten. Zie het voor u zelf met onze GRATIS AVG-preview.

  Alsof dat nog niet genoeg is, we hebben een GRATIS bonuscadeau voor u: een lijst van waardevolle tips voor het beheren van uw EU AVG documentatie.

  We weten hoe excellent al onze producten en diensten zijn, daarom zijn we blij zo veel van onze toolkits te kunnen laten zien. Kijk zelf – download nu een gratis preview van de EU AVG om te ontdekken hoe u snel en eenvoudig deze norm kunt implementeren.

   

  DOWNLOAD GRATIS TOOLKIT DEMO