LIVE VIRTUAL TRAININGS
Learn in small groups from top experts and real-life examples
  • (0)

    EU AVG documentsjabloon:

    Beleid voor Bescherming Persoonsgegevens

    Dit Beleid zet de basisbeginselen uiteen naar welke het Bedrijf de persoonsgegevens van consumenten, klanten, leveranciers, zakenpartners, werknemers en andere natuurlijke personen verwerkt, en geeft de verantwoordelijkheden aan van zijn bedrijfsonderdelen en werknemers gedurende het verwerken van persoonsgegevens.

    Het document is geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote organisaties – we geloven dat een overmatig complex en ellelange document teveel van het goede voor u is.

    DOCUMENTKENMERKEN

    OVERZICHT

    • Prijs
      44.90 EUR
    • Conform de
      EU AVG Artikel 24(2)
    • Format
      MS Word 2013, MS Word 2016, MS Word 2019
    • Aantal pagina’s
      15
    • Taal document
      Nederlands. Voor de andere talen klik hier: English, Deutsch, Español, Italiano.

    BRUIKBAARHEID

    • Kan ik het document bewerken?
      Ja. Het document is volledig bewerkbaar – voer gewoon de informatie specifiek voor uw bedrijf in.
    • Aanvaardbaar voor toezichthoudende instanties?
      Ja, het document is geschreven door adviseurs met ruime ervaring in het omgaan met gegevensbeschermingsautoriteiten.
    • Goed omschreven instructies
      De documentsjablonen bevatten elk een gemiddelde van twintig opmerkingen en bieden een heldere begeleiding om ze in te vullen.
    • Ontworpen met uw bedrijf in het achterhoofd
      De sjabloon werd gecreëerd voor kleine en middelgrote bedrijven.
    Wilt u zien hoe de documenten er uit zien?

    Plan een gratis presentatie, en onze vertegenwoordiger zal u elk document waarin u geïnteresseerd bent tonen.

    PREVIEW Beleid voor Bescherming Persoonsgegevens SJABLOON

    • Dit document is volledig bewerkbaar zodat u het kan aanpassen aan uw.
    • Documenten bevatten plaatsmarkeringen voor alle informatie die u nodig heeft voor de afronding.
    • Elk document bevat opmerkingen en informatie, welke u begeleiden naar de afronding.

    KOOP Beleid voor Bescherming Persoonsgegevens

    SJABLOON TAAL

    44.90 EUR
    KOOP NU

    VERKOCHT IN 107 LANDEN

    payment cards
    security key image 100% secure online billing
    AES-256bit SSL safe

    V&A’S: KOPEN VAN LOSSE EU AVG DOCUMENTSJABLONEN

    Hoe ontvang ik de sjabloon?

    Na de betalingsbevestiging, zullen we u een e-mail sturen die een link bevat om het document te downloaden. Het is super handig.

    Wat voor soort betalingen accepteert u?

    U kunt betalen met de meeste credit cards of via een bankoverschrijving van uw bankrekening.

    Hoe beschermt u mijn betalingsgegevens?

    Wij gebruiken de Secure Socket Layer (SSL) technologie, welke de branchestandaard is en die beschouwd wordt als een van de veiligste systemen voor online betalen. Uw accountgegevens en creditcardinformation zijn versleuteld en gaan direct naar de betalingsverwerker. We hebben geen toegang tot uw betalingsinformatie en we slaan het op geen enkele manier op.

    Welke valuta’s worden geaccepteerd?

    We kunnen de 50-plus algemene munteenheden voor betaling accepteren, inclusief Zwitserse Franken, Amerikaanse Dollars, Britse Ponden en Euro’s.