• (0)
  ISO 27001 / ISO 22301 documentsjabloon:

  Verklaring van Goedkeuring van ISMS-Documenten

  Het doel van dit document is te verplichten medewerkers te observeren alle documenten voorgeschreven door de organisatie in haar informatie security management systeem.

  Het document is geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote organisaties – we geloven dat al te complexe en langdradige documenten te overdreven voor u zijn.

  9.90 EUR


  cards

  100% Veilige On-line Facturering AES-256bit SSL safe

  Privé Beleid

  DOCUMENTKENMERKEN

  OVERZICHT

  Prijs – 9.90 EUR
  In lijn/ compliant met – ISO/IEC 27001 A.7.1.2
  Format – MS Word 2013, MS Word 2016, MS Word 2019
  Aantal bladzijden – 1
  Taal van het document – Nederlands. Voor de andere talen klik hier: English, Deutsch, Español, Français, Português.

  BRUIKBAARHEID

  Kan ik het document bewerken? – Ja. Het document is volledig bewerkbaar – voer gewoon de informatie specifiek voor uw bedrijf in.
  Kan ik dit gebruiken om gecertificeerd te raken? – Ja. De documentatiesjabloon kan worden gebruikt voor de ISO 27001 / ISO 22301 certificatie-auditdoeleinden.
  Goed omschreven instructies – De documentsjablonen bevatten elk een gemiddelde van twintig opmerkingen en bieden een heldere begeleiding om ze in te vullen.
  Ontworpen met uw bedrijf in het achterhoofd – De sjabloon werd gecreëerd voor kleine en middelgrote bedrijven.

  WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  De documentatie is briljant. Ik heb me door het BS 25999-pakket heen gewerkt vorig jaar, gecombineerd met wat lezen rond het onderwerp (vooral van Dejan’s blog!) en we hebben nu zelf een bedrijfscontinuïteitsplan. Ik sta op het punt om nu hetzelfde te doen met de ISO 27001.
  Simon McLean
  Managing Director bij Click Travel Ltd
  Ik ben nieuw bij ISO 27001 en wist niet waar ik moest beginnen. De documentatie sjablonen hebben me op weg geholpen en hebben een goede wegenkaart geleverd voor waar ik heen moet.
  Brian Velasquez
  Nalevingsmanager
  Ik heb het sjabloon gebruikt om me te helpen bij het opstellen van een derden-managementbeleid voor mijn bedrijf. Ik heb veel van de taal veranderd, maar het was nuttig om zeker te weten welke secties erin moesten worden opgenomen. Het heeft me geholpen om slimmer te werken, en niet harder.
  Carol Berkow
  Montran
  Het heeft me uren werk bespaard, ik waardeer de sjabloon echt.
  Stefan Granitzer
  Sinometis International Pty Ltd
  Goed ontworpen, goed, gedocumenteerd, veel tijd bespaard. Beste ISO sjablonen bedrijf, zonder twijfel.
  Mikel Moral-Salar
  RTI Surgical, Inc.
  Het document heeft me geholpen om de onderwerpen die behandeld moesten worden op rij te zetten.
  Eugenio Marogna
  Senior Partner
  Evolutionary Methodologies Consulting
  De ISO 22301 documentatie heeft me geholpen een niveau van gedetailleerdheid te bereiken dat gepast is, terwijl het toch niet zó gedetailleerd is dat het de implementatie beperkt.
  Tom Coats
  ONVENTIS GmbH

  Gratis Demo

  Dit document is volledig bewerkbaar zodat u het kan aanpassen aan uw.
  Documenten bevatten plaatsmarkeringenvoor alle informatie die u nodig heeft voor de afronding.
  Elk document bevat opmerkingen en informatie, welke u begeleiden naar de afronding.

  View full-size preview

  View full-size preview

  ISO 27001 & ISO 22301 Documentatie Toolkits:

  Juist voor uw business?

  De ISO 27001 & ISO 22301 Toolkits werden ontwikkeld speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven om de tijd en kosten van de implementatie te minimaliseren. De gratis preview van de toolkit laat u precies zien wat u gaat kopen, hoe het sjabloon eruit ziet en gewoon hoe gemakkelijk het is om het af te ronden.

  DOWNLOAD DE GRATIS TOOLKIT PREVIEW

  V&A’s: Kopen van losse ISO 27001 / ISO 22301 documentsjablonen

   

  Hoe ontvang ik de sjabloon?

  Na de betalingsbevestiging, zullen we u een e-mail sturen die een link bevat om het document te downloaden. Het is super handig.

  Wat voor soort betalingen accepteert u?

  U kunt betalen met de meeste credit cards of via een bankoverschrijving van uw bankrekening.

  Hoe beschermt u mijn betalingsgegevens?

  Wij gebruiken de Secure Socket Layer (SSL) technologie, welke de branchestandaard is en die beschouwd wordt als een van de veiligste systemen voor online betalen. Uw accountgegevens en creditcardinformation zijn versleuteld en gaan direct naar de betalingsverwerker. We hebben geen toegang tot uw betalingsinformatie en we slaan het op geen enkele manier op.

  Welke valuta’s worden geaccepteerd?

  We kunnen de 50-plus algemene munteenheden voor betaling accepteren, inclusief Zwitserse Franken, Amerikaanse Dollars, Britse Ponden en Euro’s.

  Ik ben er niet helemaal zeker van of ik dit document wel nodig heb. Kan ik het eerst bekijken?

  Natuurlijk! Klik op “Download de Gratis Toolkit Preview” vul uw naam en e-mailadres in en u krijgt toegang tot een gratis preview van het document alvorens u een aankoopbeslissing doet. U zult zien hoe de sjabloon eruit ziet en hoe eenvoudig het is om het te voltooien.

  expert-en

  Dejan Kosutic
  Hoofdexpert ISO 27001/ISO 22301

  NIET WETEN WAAR TE BEGINNEN?

  Ontvang gratis hulp van de expert met uw
  ISO 27001 & ISO 22301 documentatie

  PLAN GRATIS ADVIESGESPREK

  Over de 27001Academy

  27001Academy is een van de vier Academies of Advisera.com. Advisera gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het implementeren van toonaangevend internationale normen en raamwerken zoals EU AVG, ISO 27001, ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, ISO/IEC 17025, AS9100, ISO 20000 en ITIL. Door de jaren heen, is Advisera een wereldleider geworden in het voorzien in web-based trainingen en documentatie voor de ISO 27001 (informatiebeveiligingsmanagement) en ISO 22301 (bedrijfscontinuïteitsmanagement).

  Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Met een bewezen staat van dienst in meer dan 100 landen, onze klantondersteuning van wereldklasse verzekerd succes. Lees meer over de 27001Academy hier.

  100% Veilige Online Facturatie

  We gebruiken de industriële standaard Secure Socket Layer (SSL) technologie, welke een van de beste methodes is voor veilige online transacties. Alle persoonlijke informatie, zoals naam, creditcardnummer, en adres is versleuteld, en kan niet worden gelezen gedurende verzending. Bovendien, uw creditcardbedrijf heeft waarborgen ingericht in geval van enige frauduleuze aankoop.

  cards

  AES-256bit SSL veilige Privacybeleid

  Online betalingsdiensten worden gelever door BlueSnap en 2Checkout.