• Advisera's toolkits worden door meer dan 6000 bedrijven wereldwijd gebruikt
  • Geoptimaliseerd voor kleine en middelgrote bedrijven
  • Kosten tot wel 80% minder dan inzetten consultant
  • Advisering door experts en onbeperkte e-mailondersteuning mogelijk
  • Gecreëerd door Advisera, de toonaangevende onafhankelijke website voor ISO normen

  ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit Toolkit

  Voer de ISO 27001/ISO 22301 interne audit zelf uit, en doe het eenvoudig en efficiënt met onze Documentatie toolkit.

  TOOLKIT MET LIVE EXPERT ONDERSTEUNING

  Kenmerken:
  • 4 documentsjablonen – onbeperkte toegang tot alle documenten die vereist zijn voor de ISO 27001/ISO 22301 interne audit
  • Toegang tot videohandleidingen
  • Email ondersteuning
  • Deskundige beoordeling van een document
  • Een uur van live een-op-een on-line adviesgesprek met een ISO 27001/ISO 22301 expert

  97 EUR

  100% veilige on-line facturering
  AES-128bit SSL safe

  Plan een gratis presentatie

  Wilt u zien hoe de documenten er uit zien?

  Plan een gratis presentatie, en onze vertegenwoordiger zal u elk document waarin u geïnteresseerd bent tonen.

  HOE WERKT ONDERSTEUNING DOOR EEN EXPERT?

  1. Onze ISO 27001/ISO 22301 expert zal u regelmatig spreken – hij zal u vertellen waar te beginnen, wat de volgende stappen zijn, en hoe bepaalde issues waar u tegen aanloopt op te lossen. U kunt contact hebben via Skype, via de telefoon, of via andere middelen die tot uw beschikking staan.
  2. Neem contact met ons op via de onbeperkte e-mailondersteuning op elk moment tijdens uw implementatieproject, en krijg uw vragen beantwoord binnen 24 uur door onze experts.
  3. Wanneer eenmaal uw documenten zijn ingevuld, laat onze experts het beoordelen – zij zullen u feedback geven en aangeven waar het verbeterd dient te worden.

  HIER IS ONS TEAM VAN EXPERTS

  Ons team omvat enkele van de meest ervaren auditors, trainers en consultants voor de ISO 27001 & ISO 22301 norm. Daar komt bij, dat we trots zijn op de communicatievaardigheden van ons team van experts, welke ons helpen een stabiele en persoonlijke relatie met onze klanten tot stand te brengen.

  Dejan Kosutic
  Hoofdexpert ISO 27001/ISO 22301

  Rhand Leal
  ISO 27001 Expert voor Brazil

  Antonio Jose Segovia
  ISO 27001/ISO 22301 expert voor
  Latijns-Amerika en Spanje

  WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Als adviseur had ik een "snel toegankelijk" document nodig voor een specifiek doel, en dit was een goede "waarde voor je geld" manier om zeer snel iets te bereiken.
  Lisa Pendlebury
  Globale Interne Audit Manager
  Lisa Pendlebury Web ViewMobile View Logout
  We gebruiken het om ISO22301 oplossingen te leveren. Het is geweldig en echt revolutionair.
  Kenny Walker
  Managing Director
  Inspired by Technology Limited
  De documentatie is briljant. Ik heb me door het BS 25999-pakket heen gewerkt vorig jaar, gecombineerd met wat lezen rond het onderwerp (vooral van Dejan’s blog!) en we hebben nu zelf een bedrijfscontinuïteitsplan. Ik sta op het punt om nu hetzelfde te doen met de ISO 27001.
  Simon McLean
  Managing Director bij Click Travel Ltd

  Kenmerken Toolkit

  TOOLKIT DOCUMENTEN

  Bekijk ELK sjabloon in de ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit Toolkit – gratis! – alvorens een aankoopbeslissing te doen.

  Opmerking: documenten separaat beschikbaar om aan te schaffen, of als onderdeel van een toolkit.
  1. Checklist Interne Audit VOORVERTONINGDetails & aankoop
  2. Procedure voor Interne Audit VOORVERTONINGDetails & aankoop
  3. Jaarlijkse Interne Audit Programma VOORVERTONINGDetails & aankoop
  4. Rapport voor Interne Audit VOORVERTONINGDetails & aankoop

  STAP-VOOR-STAP HANDLEIDING VOOR UW IMPLEMENTATIE

  The toolkitdocumenten zijn georganiseerd om u te begeleiden op uw implementatiepad. Ze zijn gestructureerd in duidelijk genummerde mappen, zodat u weet waar te beginnen, en – na afronding van elk document – waar vervolgens heen te gaan.

  80% AFGEROND – BEGELEIDING VOOR DE RESTERENDE 20%

  We hebben 80% van het werk gedaan waar een consultant u geld voor zou rekenen. Alles wat vooringevuld kan worden is reeds gedaan, en de overige aanpassingen die u dient te doen zijn duidelijk gemarkeerd met opmerkingen en instructies.

  PLAATSBEPALERS BEGELEIDEN U WAAR BEWERKEN NOODZAKELIJK IS

  Beweeg eenvoudig door de documenten, vul de specifieke kenmerken in voor uw bedrijf als geïnstrueerd. Onze experts hebben zelfs enkele instructies toegevoegd over wat in te voeren, om u te helpen bewegen door de implementatie zo efficiënt mogelijk.

  ADDITIONELE INSTRUCTIES VOOR MEER SPECIFIEKE TAKEN

  Invullen van enkele delen van een document kan een uitdaging voor u zijn indien u dit nooit eerder gedaan hebt. In deze gevallen, hebben we gedetailleerde instructies toegevoegd en, waar relevant, linkjes naar artikelen en videohandleidingen die helpen deze secties te begrijpen en in te vullen.

  VOLLEDIG AANPASBARE DOCUMENTEN

  De meest bedrijven hebben een specifiek ontwerp en structuur van hun officiële documenten. Er is een koptekst, een vertrouwelijkheidsniveau, zelfs een voorgeschreven grafisch ontwerp en lettertypes. Al onze documenten zijn volledig aanpasbaar, zodat u ze eruit kan laten zien zoals ze er horen uit te zien.

  AL DE ONDERSTEUNING DIE U NODIG HEEFT

  ISO 27001/ISO 22301 certificatie is meer dan alleen maar documentatie. De implementatie van de norm dient toepasbaar te zijn voor uw bedrijf, en u dient om te gaan met uw werknemers, uw management, en uw bestaande processen op een geschikte manier.

  Dit is waarom onze experts bij de hand zijn met live on-line ondersteuning om alle moeilijke vragen te beantwoorden – we kunnen een gesprek via Skype opzetten, via de telefoon, of via een andere methode die handig is voor u; of, we kunnen u antwoord geven via e-mail – wat u het beste schikt.

  [naam, functie]

  is aangesteld als projectsponsor.

  [naam organisatie]

  Hoogtepunten en voordelen van de ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit Toolkit

  Methodologie_voor_Risicobeoordeling_en_Risicobehandeling_NL_Table_of_Contents

  Sjablonen voor elk interne auditdocument

  De Toolkit is beschikbaar in Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Portugees en Kroatisch, en omvat de volgende ISO 27001- / ISO 22301-sjablonen: (1) Checklist Interne Audit, (2) Procedure voor Interne Audit, (3) Jaarlijkse Interne Audit Programma, en (4) Rapport voor Interne Audit.

  Ontwikkeld door de experts

  27001Academy is vermaard voor de accuratesse en kwaliteit van onze producten en diensten. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat elk sjabloon in onze toolkit is ontwikkeld en beoordeeld door toonaangevende experts in de ISO 27001/ISO 22301. Onze documentatiesjablonen zijn speciaal ontworpen om stress en zorg weg te nemen van uw implementatieproject.

  Lijst_van_documenten_ISO_27001_ISO_22301_Premium_Documentatie_Toolkit

   

  Volledig acceptabel als certificatie audit

  Onze documentatietoolkit omvat sjablonen door het voltooien van de hele business impact analyse in lijn met de ISO 27001 en ISO 22301; ze worden volledig geaccepteerd voor de certificatie audit.

  Inbegrepen: Handleidingen

  Wanneer u de Toolkit koopt dan krijgt u een 1 jaar gratis toegang tot de geselecteerde instructievideo’s. Op deze manier leert u niet alleen de basis volgens de ISO 27001 en ISO 22301 interne audit, maar krijgt u ook een rondleiding over hoe de documenten ingevuld moeten worden.

  Procedure_voor_Beheersing_van_Documenten_en_Registraties_NL_Comments

  Wij hebben alvast het meeste van de hoofdbrekens weggenomen – door 90% van de documenten voor te voltooien

  We hebben de meeste documenten voor u afgerond, zodat u nog ongeveer 10% hoeft te doen om het te voltooien. In de meeste gevallen hoeft u alleen de details voor u bedrijf in te vullen, zoals uw bedrijfsnaam, uw middelen, en andere kenmerken ten aanzien van uw processen. Elk sjabloon biedt een stapsgewijze richtsnoer, en vertelt u zelfs welke onderdelen vereist zijn, en welke grotendeels fijn zijn om te hebben.

  EasilyCustomizedNL

  Volledig aan te passen documenten

  Elk document is beschikbaar in gebruikersvriendelijk MS Word of MS Excel, zodat ze aan te passen zijn aan de behoeften van uw organisatie. Zet uw merk in de vitrine door uw logo’s in te voegen naar het kleurpalet en verander de kop- en voetteksten om uw huisstijl toe te voegen.

  ReferenceDocumentsNL

  Consistente opmaak

  Alle sjablonen in de toolkit zijn conform een gestandaardiseerde structuur en format, om u helpen snel en efficiënt het proces af te ronden. Bovendien, om ervoor te zorgen dat de relaties tussen de documenten duidelijk zijn, hebben we dwarsverbanden aangelegd tussen de documenten.

  tool-7

  Geoptimaliseerd voor Kleine tot Middelgrote Bedrijven

  De Toolkit werd ontwerpen speciaal voor kleine tot middelgrote bedrijven om de tijd en kosten van implementatie te minimaliseren. Onze toolkit vereist geen afronding van elk document hetgeen een wereldwijd corporatie behoeft. In plaats daarvan, het bevat alleen die documenten die UW organisatie nodig heeft.

  Plan een gratis presentatie

  Wilt u zien hoe de documenten er uit zien?

  Plan een gratis presentatie, en onze vertegenwoordiger zal u elk document waarin u geïnteresseerd bent tonen.

  GRATIS WEBINAR

  Hoe een Documentatietoolkit te gebruiken voor de implementatie van ISO 27001 / ISO 22301

  Het webinar is ontworpen voor bedrijven die van plan zijn om de ISO 27001 / ISO 22301 te implementeren door gebruik te maken van de Doe-Het-Zelf benadering. Gedurende dit webinar bent u in staat te zien of de sjablonen, kennis, en ondersteuning van de 27001Academy van toepassing zijn op uw implementatieproject (alleen in het Engels).

  BEKIJK LATER

  U zult een e-mail ontvangen met een link naar dit webinar, zodat u op een later tijdstip dit verder kunt kijken.

  KLAAR VOOR DE CERTIFICATIE-AUDIT?

  Bedrijven in meer dan 100 landen hebben certificatie behaald met onze documenten.

  • Toolkithandleidingen begeleiden u door het interne audit proces
  • Ondersteuning door expert gedurende het project
  • Beoordeling door expert van enkele van uw ingevulde documenten
  • Pre-audit bespreking met de expert om er zeker van te zijn dat alles klaar staat

  ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit Toolkit:

  JUIST VOOR UW BUSINESS?

  Bent u een klein of middelgroot bedrijf?
  Wilt u de tijd en kosten van implementatie minimaliseren?
  Bent u op zoek naar beknopte en gebruiksvriendelijke sjablonen?
  We hebben uw behoeften begrepen, de antwoorden op uw vragen gevonden, en onze ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit Toolkit ontwikkeld, speciaal voor uw bedrijf. Onze toolkit vereist geen voltooiing van elk document dat een grote wereldwijde onderneming nodig heeft. In plaats daarvan bevat het uitsluitend de documenten die UW bedrijf nodig heeft.

  DOWNLOAD GRATIS DEMO

  MEER ONDERSTEUNING NODIG?

  TOOLKIT MET LIVE
  EXPERT ONDERSTEUNING*

  97 EUR
  4 documentsjablonen conform ISO 27001 & ISO 22301
  Toegang tot videohandleidingen
  ISO 27001 Gap Analyse Tool
  10 vragen per email per maand
  1 uur van 1-op-1 ondersteuning
  met een ISO 27001/ISO 22301expert
  Beoordeling door expert van 1 ingevuld document
   
   

  TOOLKIT MET
  UITGEBREIDE ONDERSTEUNING*

  597 EUR
  4 documentsjablonen conform ISO 27001 & ISO 22301
  Toegang tot videohandleidingen
  ISO 27001 Gap Analyse Tool
  Onbeperkte e-mailondersteuning
  5 uur van 1-op-1 ondersteuning (een reeks van on-line besprekingen met een ISO 27001/ISO 22301 expert)
  Beoordeling door expert van 5 ingevuld document
  Pre-audit controle (1 uur gesprek waarin we de belangrijkste items kunnen controleren die de certificatieauditor zal verwachten)

  *De documentatie is beschikbaar in het Nederlands, echter, de ondersteuning van onze experts is alleen in het Engels beschikbaar.

  Plan een gratis presentatie

  Wilt u zien hoe de documenten er uit zien?

  Plan een gratis presentatie, en onze vertegenwoordiger zal u elk document waarin u geïnteresseerd bent tonen.

  KUNT U ECHT DE ISO 27001 & ISO 22301 ZELF IMPLEMENTEREN?

  EENVOUDIGE EN VEILIGE BETALING EN LEVERING

  FAQ’S: DE ISO 27001/ISO 22301 Interne Audit toolkit KOPEN

  Hoe ontvang ik de documenten?

  Nadat de betaling is voltooid, zullen wij u een e-mail die een link bevat voor het downloaden van de toolkit. Zo simpel is het.

  Welke betaalwijzen accepteert u?

  We accepteren de belangrijkste credit cards, PayPal-betaling, en we kunnen een bankoverschrijving van uw bankrekening accepteren.

  Hoe houdt u mijn betalingsinformatie veilig?

  We gebruiken de Secure Socket Layer (SSL) technologie, de industriële standaard. SSL is een van ’s werelds meest veilige manieren om online te betalen. Uw betalingsinformatie is versleuteld, en dan direct verstuurd naar betalingsverwerker. We kunnen niet uw betalingsinformatie zien, en we slaan geen enkel detail op.

  Welke munteenheden worden geaccepteerd?

  We accepteren betaling in 50-plus gebruikelijke munteenheden, inclusief Amerikaanse Dollars, Euro’s, Zwitserse franken, en Britse ponden.

  Wat indien ik de toolkit wil aanschaffen in een tweede taal? Is er dan een korting?

  Ja, we passen een korting toe van 70% op de toolkit in een tweede taal.

  Ik ben er niet zeker van of dit de documenten zijn die ik nodig heb. Kan ik ze bekijken voordat ik ze koop?

  Natuurlijk! Klik op “DOWNLOAD GRATIS TOOLKIT DEMO”, typ in uw naam name en e-mailadres, en uw krijgr dan een gratis preview van elk document voordat u uw aankoopbeslissing neemt. U krijgt een blik op de sjablonen en hoe makkelijk ze zijn te completeren.

  Plan een gratis presentatie

  Wilt u zien hoe de documenten er uit zien?

  Plan een gratis presentatie, en onze vertegenwoordiger zal u elk document waarin u geïnteresseerd bent tonen.