Get 4 FREE months of Conformio to implement ISO 27001
"De Toolkit geeft een uitstekende basis voor de eigen documenten. Het leert ook enkele echt nuttige beste praktijken (documentstructuren, nuttige opmerkingen, etc.)."
Christoph Thiel
prof.
"Toen ik de Toolkit opende was ik wanhopig om het systeem te implementeren en ik merkte dat ik snel verder kon gaan, omdat de Toolkit rijk is aan nuttige documentatie. Het bespaart me veel tijd van denken, verifiëren van zoeken naar informatie en typen. En het heeft me ook de kans gegeven om te zien hoe andere experts hun systemen ontwikkelen. Het bevat niet enkele site-specifieke documenten die ik nodig heb, maar het is nog steeds prima."
Susanne Wesner
Stepitup
"We hebben de documentatie met gemak kunnen voltooien."
Nisar Khan
Kuwait International Bank
"De documenten zijn goed ingedeeld en met de standaardopmaak van ons bedrijf vallen ze gewoon op hun plaats."
Thomas Green
CBCP
"Uw artikelen en sjablonen geven een uitstekend overzicht van de vereisten en ze helpen om het proces te organiseren."
Atle Dalsbø
LocalHost AS
"Beter weten welke documenten essentieel zijn. En dat die documenten consistent en schoon zijn."
Ziemowit Borowski
Poland
"Duidelijk, nauwkeurig, concreet."
Emir Ramic
Head of Information Technology
"Biedt een gestructureerde hoe-te-doen gids om KMS documentatie te verbeteren."
Andre van Hees
AirTies
"De toolkit heeft me enkele geweldige beginpunten geboden, zodat ik niet verschillende documenten helemaal opnieuw moet creëren of tijd moet besteden om voorbeelden en sjablonen op het web te zoeken."
Christy Bentivoglio
"U heeft ons de afgelopen maanden enorm geholpen."
Stephan Lesher
Director of Information Technology, Chief Security Officer at Alpha Systems
"Deze informatie heeft me geleid op bepaalde manieren waarvan ik dacht dat ik het goed deed, maar met de juiste informatie voorhanden, ontdekte ik dat er gemakkelijkere manieren zijn om ISO te voltooien."
Tim Johns
NGHS
"Uw documentatie heeft ontzettend goed geholpen. Onze fase 2 audit is maandag, en u heeft ons echt geholpen de gebieden te aan te boren waar we in gebreke bleven. Ik ben het meest onder de indruk van de inhoudelijke waarde die u biedt."
Timothy Cohen
System Administrator at Alpha Systems
"Heeft me veel geholpen. Zeer nuttige en professionele documenten. Hartelijke groeten uit Latijns-Amerika."
Elder Guerra
Aseguradora Fidelis, S.A.
"Uw inspanningen voor het opbouwen van een zelfimplementatie-toolkit zijn fantastisch."
Parvez Hamza
Senior Risk & Compliance Analyst, Gasco
"Het helpt om op de belangrijkste stappen gefocust te blijven en biedt een structuur voor het verloop van het project."
Ludo Claes
LC Company
"Toen we besloten door te zetten met de 9001 certificatie-reis, hadden we het geluk dat we Advisera.com vonden. Met dagelijkse bezoeken op hun website vonden we alle antwoorden van experts op onze vragen, beginnend met welke norm we nodig hadden om de certificerende instantie te selecteren. Door het implementeren van de norm zelf te doen leerden we veel, ons budget voor het project werd uitstekend beheerst, en hun mooie sjablonen en een professionele toolkit met erg weinig wijzigingen nodig tezamen met de e-mailondersteuning voor al onze vragen, hielp ons het project op tijd en met weinig stress af te ronden. We zijn Advisera erg dankbaar voor het maken van [naam toolkit] een te beheersen, relaxte en plezierige reis dat eindigde met een verwacht en gewenst resultaat en het certificaat. We zullen niet aarzelen het weer op dezelfde manier te doen met de andere standaarden. Veel dank!"
Sara Ahmed
ACCID Holding
"Dankzij de documentatie konden we ons proces stroomlijnen zonder vanaf nul te beginnen."
Glendon Ross
Kwaliteitsmanager, Hamer-Fischbein
"Ze hebben het mogelijk gemaakt om veel sneller vooruitgang te boeken met het creëren van de vereiste documentatie."
Geoff Mullins
TeleResult Pty Ltd
"Ik waardeer en geniet echt van uw documentatie toolkit, het is erg praktisch, hoewel er nog wat werk te doen is. Het is gemakkelijk aan te passen aan de context van de organisatie en is zeer behulpzaam."
Anna Badji
Kwaliteit- en ISO-manager, Development Consulting Enterprise (DCE), Inc
"Ik vond de Advisera Toolkit vooral nuttig om de tijd te verminderen die nodig is om een QMS te implementeren. Met ervaring en kennis op het gebied van QMS vond ik de toolkit grondig en toch ongecompliceerd om te gebruiken. Ik zou de toolkit ongetwijfeld aan anderen aanbevelen."
Quan Thebus
Vanguard Management Solutions
"Ik vond uw documenten zeer informatief, wat mij heeft geholpen om door te gaan met de opbouw van mijn systeem, wetend aan de naleving te zullen voldoen. Bedankt."
Victor Evans
CPS
"Als eerste keer gebruiker van het opzetten van ISO 9001 QMS, biedt de documentatietoolkit mij een duidelijke structuur, waarin wordt beschreven hoe elke procedure aansluit bij de ISO-normvereisten. De procedures bieden mij tevens een nuttige referentie voor het wijzigen van onze eigen procedures. Het heeft mijn werk gemakkelijk gemaakt. Bedankt."
Jun Pei
High technology Duits bedrijf in Shenyang, China
"Er is jaren werk dat, dankzij de toolkit, kan worden gebruikt om het QMS te polijsten."
Vicente Barahona
Manager, Serviverduras SdeRL
"Het was echt geweldig en heeft me enorm geholpen, dankzij jullie hulp voel ik me nu zekerder en klaar voor mijn laatste audit."
Arkan Othman
"Naast de documentatie, vind ik tevens de blogs, e-seminars, specialisten-opmerkingen en artikelen goed, ze helpen me om de technische kant van de procedure te begrijpen voordat ik het document aan mijn behoeften aanpas."
Rajesh Bharadwaj
Consultant, Quartic.ai
"Ik heb de procedure voor documentbeheer gekocht. Het heeft me geholpen om een standaardprocedure voor document- en archiefbeheer voor mijn eenheid op te stellen. De video-ondersteuning was fantastisch. Geweldig gedaan. Ga zo door."
Shadrach Amoah-Sakyi