Get FREE 12-month access to the AI-Powered Knowledge Base worth $450
with your ISO 9001 toolkit purchase
Limited-time offer – ends June 27, 2024

In welke format zijn de boeken beschikbaar?

Alle boeken zijn beschikbaar in elektronisch formaat (eBook) – in PDF; betaalde boeken (e.g., Secure & Simple, Becoming Resilient) zijn ook beschikbaar in MOBI en ePub. Eigenlijk, je bent in staat om de boeken te lezen op een computer, Kindle, elke smartphone (inclusief iPhone, Android, en Windowstelefoon), of ander apparaat.

ONZE PARTNERS

• ASIC is erkend door UKVI in het VK, is lid van de CHEA International Quality Group in de VS, is lid van de British Quality Foundation, en is institutioneel lid van European Distance and E-Learning Network.

• DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.