In welke format zijn de boeken beschikbaar?

Alle boeken zijn beschikbaar in elektronisch formaat (eBook) – in PDF; betaalde boeken (e.g., Secure & Simple, Becoming Resilient) zijn ook beschikbaar in MOBI en ePub. Eigenlijk, je bent in staat om de boeken te lezen op een computer, Kindle, elke smartphone (inclusief iPhone, Android, en Windowstelefoon), of ander apparaat.

Contact

ONZE PARTNERS

• Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM en AU bevoegdheidseenheden.

• ITIL® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited. Gebruik onder de licentie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

• DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.