left-svg
Bonus expert support worth $500
with the ISO 45001 Documentation Toolkit
Limited-time offer – ends June 30, 2022.
right-svg

In welke format zijn de boeken beschikbaar?

Alle boeken zijn beschikbaar in elektronisch formaat (eBook) – in PDF; betaalde boeken (e.g., Secure & Simple, Becoming Resilient) zijn ook beschikbaar in MOBI en ePub. Eigenlijk, je bent in staat om de boeken te lezen op een computer, Kindle, elke smartphone (inclusief iPhone, Android, en Windowstelefoon), of ander apparaat.

ONZE PARTNERS

• Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM, TL en AU bevoegdheidseenheden.

• DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.