Pregled proizvoda: ISO 27001 & ISO 22301 Paketi dokumentacije

ISO 27001 Paket dokumentacije


Ovo je naš najprodavaniji paket – koji vam omogućava sukladnost vodećem međunarodnom standardu informacijske sigurnosti ISO/IEC 27001 (verzija 2013).

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako implementirati ovaj standard. Nadalje, naša stručna pomoć je tu za vas da ne bi načinili krivi korak, što jamči da će put do ISO 27001 certifikata proći bez poteškoća.

Ovaj paket je savršen za vas ako želite da se usredotočite isključivo na razvoj informacijske sigurnosti, a već posjedujete dokumentaciju kontinuiteta poslovanja.

Saznajte više

ISO 27001 & ISO 22301 Premium paket dokumentacije


Ovo je naš vodeći paket – omogućava vam sukladnost s dva vodeća standarda informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja: ISO 27001 i ISO 22301. Paket vam pruža sve što je potrebno za implementiranje oba standarda istovremeno: predloške dokumentacije, tutorijale, video snimke i stručnu pomoć.

Paralelna implementacija ova dva standarda ima smisla, budući da su komplementarni: kontinuitet poslovanja mora biti dio ISO 27001; međutim, standard ISO 22301propisuje najbolju Metodologiju za analizu utjecaja na poslovanje, Strategiju kontinuiteta poslovanja i Planiranje kontinuiteta poslovanja. S druge strane, ISO 22301 zahtijeva provedbu procjene rizika, a najbolja metodologija za tu svrhu je definirana standardom ISO 27001.

Najbolje od svega je što implementiranje oba standarda istovremeno zahtijeva možda dodatnih 10% vašeg vremena i truda u odnosu na implementiranje samo ISO 27001.

Saznajte više

ISO 22301 Paket dokumentacije


Ovaj vodeći paket vam omogućava sukladnost s prvim međunarodnim standardom kontinuiteta poslovanja: ISO 22301 (verzija 2012).

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako da implementirate kontinuitet poslovanja u vašoj tvrtki. Nadalje, naša stručna pomoć je tu za vas da ne bi načinili krivi korak, što jamči da će put do ISO 22301 certifikata proći bez poteškoća.

Ovaj paket je sukladan standardu ISO 22301, te je savršen za vas ako želite da se usredotočite isključivo na razvoj kontinuiteta poslovanja, a već posjedujete dokumentaciju upravljanja rizicima.

Saznajte više

ISO 27001/ISO 22301 Paket dokumentacije za procjenu rizika


Ovaj paket vam omogućava da implementirate informacijsku sigurnost, upravljanje  rizicima i kontinuitetom poslovanja sukladno ISO 27001 i ISO 22301.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako da implementirate procjenu rizika i obradu rizika u vašoj tvrtki. Na taj način ćete biti u mogućnosti provesti ovaj izuzetno složen korak bez konzultanta.

Ovaj je paket idealan za vas ako se želite usredotočiti samo na upravljanje rizicima, i ako već imate ostale dokumente za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja.

Saznajte više

ISO 27001/ISO 22301 Paket dokumentacije za interni audit


Ovaj paket vam omogućava provođenje internog audita u području informacijske sigurnosti i / ili kontinuiteta poslovanja sukladno zahtjevima propisanim ISO 27001 i ISO 22301 standardima.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, kontrolnih popisa, tutorijala i video snimaka koji vas podučavaju korak po korak kako provesti interni audit, a pruža vam i predloške za dokumentiranje svakog koraka pri provođenju audita. Dakle, biti ćete u stanju provesti interni audit bez angažiranja vanjskog stručnjaka.

Ovaj alat je savršen za vas, ako želite da se usredotočite isključivo na interni audit, a već posjedujete dokumentaciju za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja.

Saznajte više

ISO 22301 Paket dokumentacije za analizu utjecaja na poslovanje


Ovaj paket vam omogućava implementiranje analize utjecaja na poslovanje sukladno najnovijem standardu kontinuiteta poslovanja ISO 22301, kao i starijem BS 25999.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vas podučavaju korak po korak kako implementirati analizu kontinuiteta poslovanja. Na taj način ćete biti u mogućnosti provesti ovaj izuzetno složen korak bez konzultanta.

Ovaj je paket idealan za vas ako se želite usredotočiti samo na analizu utjecaja na poslovanje, i ako već imate ostale ostale dokumente za kontinuitet poslovanja.

Saznajte više

ISO 27001 & ISO 22301 Alati za konzultante


Zašto biste razvijali politike, procedure i planove za Vaše klijente od početka? To oduzima puno vremena, a moglo bi se desiti da nešto i propustite. Mi Vam nudimo svu potrebnu dokumentaciju, tako da se možete koncentrirati na razgovor sa klijentima i pružanje pomoći s Vašim iskustvom.

Koristite neoznačene ISO 27001/ISO 22301 predloške za Vaše klijente
Koristite dodatne dokumente koji će Vam pomoći da prodate svoje konzultantske usluge
Stručna potpora je uključena – uvijek ponudite pravi odgovor Vašem klijentu
Nema dodatnih troškova

Saznajte više

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

Pred nama je još dug put do završetka postupka certificiranja ISO 27001, ali materijal nam je dao početnu prednost i smjernice na tom putu.
Liong Eng
Direktor tvrtke Silverfern IT
Pročitao sam standard, ali određeni aspekti nisu bili jasni. S paketom standard ima smisla, i trenutni zadatak se ne čini nemogućim.
Bertus Erlank
Voditelj projekta
Syrex
Vaša dokumentacija je stvarno bila od velike pomoći. U ponedjeljak imamo Stage 2 audit, a vi ste nam zaista pomogli da uklopimo područja koja su nedostajala. Sadržaji koje nudite su ono što me najviše impresioniralo. Iako smo već imali sve dokumente koje smo ranije kupili od vas, vaši su jednostavno bili puno kompletniji.
Timothy Cohen
Administrator sustava u
Alpha Systems

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O KUPNJI ISO 27001 & ISO 22301 PAKETA DOKUMENTACIJE

Kako ću dobiti dokumente?

Nakon provedenog plaćanja, dobiti ćete poruku e-pošte s linkom za preuzimanje predložaka. Ne može biti jednostavnije.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo sve glavne kreditne kartice, PayPal uplate, kao i prijenos novca s vašeg bankovnog računa.

Kako su zaštićeni moji podaci prilikom plaćanja?

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), industrijsku normu i jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši podaci su kriptirani i odmah proslijeđeni u procesor za plaćanje. Mi ne vidimo vaše podatke niti pohranjujemo bilo kakve detalje.

Koje valute prihvaćate?

Prihvaćamo plaćanje u 50 i nešto valuta, uključujući US dolare, euro, švicarske franke i britanske funte.

Što ako želim Paket i na drugom jeziku? Dobivam li popust?

Da, dobivate popust od 70% za paket na drugom jeziku.

Jednostavno nisam siguran da su ti dokumenti ono što mi je potrebno. Da li mogu pogledati dokumente prije kupnje?

Naravno! Kliknite na “Besplatan pregled”, unesite vaše ime i email adresu, i možete besplatno pregledati sve dokumente prije odluke o kupnji. Vidjeti ćete kako predlošci izgledaju i kako ih je jednostavno dovršiti.

O 27001Academy

27001Academy je jedna od Akademija na Advisera.com. Advisera je websajt specijaliziran za pomaganje organizacijama u implementiranju vodećih međunarodnih standarda i okvira, kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, IATF 16949, ISO/IEC 17025, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tijekom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem Interneta, kao i dokumentacije za ISO 27001 (upravljanje informacijskom sigurnošću) i ISO 22301 (upravljanje kontinuitetom poslovanja).

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete. Uz dokazanu učinkovitost u uspješnim implementacijama u preko 100 zemalja, naša vrhunska podrška kupcima jamči uspjeh. Pročitajte više o 27001Academy ovdje.

 

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.