Show me desktop version

Saznajte sve što vam je potrebno o ISO 27001 i ISO 22301 paketima dokumentacije

 

Ovaj sveobuhvatni pregled će vam pomoći da steknete puno razumijevanje načina na koji naši paketi funkcioniraju, kao i prednosti koje vam nude u implementaciji ISO 27001 i ISO 22301.

  • Razumjeti ćete sve prednosti
  • Saznati ćete što je sve uključeno
  • Dobiti ćete odgovore na sva goruća pitanja

Besplatni demo

Pregledajte sve dokumente u ISO 27001 i ISO 22301 Paketu dokumentacije – BESPLATNO!

Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku.

Za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo, zašto su nam potrebni, što činimo s njima, koliko dugo ih čuvamo, te koja su Vaša prava, pogledajte ovu Obavijest o privatnosti.

Premium-documentation-toolkit-box-HR

ISO 27001 & 22301 Premium paket dokumentacije

Ovo je naš vodeći paket –koji vam omogućava sukladnost s dva vodeća standarda informacijske sigurnosti i kontinuiteta poslovanja: ISO 27001 i ISO 22301. Paket vam pruža sve što je potrebno za implementiranje oba standarda istovremeno: predloške dokumentacije, tutorijale, video snimke i stručnu pomoć.

Paralelna implementacija ova dva standarda ima smisla, budući da su komplementarni: kontinuitet poslovanja mora biti dio ISO 27001; međutim, standard ISO 22301propisuje najbolju Metodologiju za analizu utjecaja na poslovanje, Strategiju kontinuiteta poslovanja i Planiranje kontinuiteta poslovanja. S druge strane, ISO 22301 zahtijeva provedbu procjene rizika, a najbolja metodologija za tu svrhu je definirana standardom ISO 27001.

Najbolje od svega je što implementiranje oba standarda istovremeno zahtijeva možda dodatnih 10% vašeg vremena i truda u odnosu na implementiranje samo ISO 27001.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

ISO 27001 Paket dokumentacije

Ovo je naš najprodavaniji paket – koji vam omogućava sukladnost vodećem međunarodnom standardu informacijske sigurnosti ISO/IEC 27001 (verzija 2013).

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako implementirati ovaj standard. Nadalje, naša stručna pomoć je tu za vas da ne bi načinili krivi korak, što jamči da će put do ISO 27001 certifikata proći bez poteškoća.

Ovaj paket je savršen za vas ako želite da se usredotočite isključivo na razvoj informacijske sigurnosti, a već posjedujete dokumentaciju kontinuiteta poslovanja.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

ISO 22301 toolkit

ISO 22301 Paket dokumentacije

Ovaj vodeći paket vam omogućava sukladnost s prvim međunarodnim standardom kontinuiteta poslovanja: ISO 22301 (verzija 2012).

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako da implementirate kontinuitet poslovanja u vašoj tvrtki. Nadalje, naša stručna pomoć je tu za vas da ne bi načinili krivi korak, što jamči da će put do ISO 22301 certifikata proći bez poteškoća.

Ovaj paket je sukladan standardu ISO 22301, te je savršen za vas ako želite da se usredotočite isključivo na razvoj kontinuiteta poslovanja, a već posjedujete dokumentaciju upravljanja rizicima.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

ISO27001-ISO22301-risk-assessment-toolkit-box-HR

ISO 27001/ISO 22301 Paket dokumentacije za procjenu rizika

Ovaj paket vam omogućava da implementirate informacijsku sigurnost, upravljanje  rizicima i kontinuitetom poslovanja sukladno ISO 27001 i ISO 22301.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vam daju korak-po-korak objašnjenja kako da implementirate procjenu rizika i obradu rizika u vašoj tvrtki. Na taj način ćete biti u mogućnosti provesti ovaj izuzetno složen korak bez konzultanta.

Ovaj je paket idealan za vas ako se želite usredotočiti samo na upravljanje rizicima, i ako već imate ostale dokumente za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

Internal-audit-toolkit-box-HR

ISO 27001/ISO 22301 Paket dokumentacije za interni audit

Ovaj paket vam omogućava provođenje internog audita u području informacijske sigurnosti i / ili kontinuiteta poslovanja sukladno zahtjevima propisanim ISO 27001 i ISO 22301 standardima.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, kontrolnih popisa, tutorijala i video snimaka koji vas podučavaju korak po korak kako provesti interni audit, a pruža vam i predloške za dokumentiranje svakog koraka pri provođenju audita. Dakle, biti ćete u stanju provesti interni audit bez angažiranja vanjskog stručnjaka.

Ovaj alat je savršen za vas, ako želite da se usredotočite isključivo na interni audit, a već posjedujete dokumentaciju za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

22301-Business-Impact-Analysis-box-HR

ISO 22301 Paket dokumentacije za analizu utjecaja na poslovanje

Ovaj paket vam omogućava implementiranje analize utjecaja na poslovanje sukladno najnovijem standardu kontinuiteta poslovanja ISO 22301, kao i starijem BS 25999.

Paket je kombinacija predložaka dokumentacije, tutorijala i video snimaka koji vas podučavaju korak po korak kako implementirati analizu kontinuiteta poslovanja. Na taj način ćete biti u mogućnosti provesti ovaj izuzetno složen korak bez konzultanta.

Ovaj je paket idealan za vas ako se želite usredotočiti samo na analizu utjecaja na poslovanje, i ako već imate ostale ostale dokumente za kontinuitet poslovanja.

 

SAZNAJTE VIŠE      CIJENE & OPCIJE

Besplatne ISO 27001 / ISO 22301 konzultacije

Naši ISO 27001 i ISO 22301 konzultanti su spremni razgovarati s vama o tome gdje se trenutno nalazi vaša organizacija i koje sljedeće mjere treba poduzeti. Znamo koliko komplicirano stvari mogu izgledati, ali mi smo tu da vam pružimo savjete na koje se možete osloniti.

Dodatne informacije o ISO 27001 i ISO 22301 Paketima dokumentacije

S ovim paketima dokumentacije moći ćete samostalno provesti vaš projekt implementacije ISO 27001 i ISO 22301- uz naše savjete i smjernice koji će vas držati na pravom putu. Kreirali smo naše proizvode i usluge da budu jednostavni za razumijevanje i korištenje, s jasnim uputama.

Što je još bolje, uz 27001Academy ćete izbjeći sve brige i probleme ukoliko sve pokušate sami, a izbjeći ćete i ogroman račun koji dolazi s angažiranjem skupog konzultanta.

Napravili smo računicu i očekujemo da ćete uštedjeti više od 90% od onoga što biste inače platili konzultantu. To je nekoliko tisuća dolara koje će vam ostati u džepu uz istu kvalitetu usluge.

Kako ću dobiti dokumente?

Isporučujemo ovaj paket putem našeg Conformio sustava upravljanja dokumentima. Nakon obrade Vaše uplate, primit ćete e-poštu s pristupom Vašem Conformio računu.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo sve glavne kreditne kartice, PayPal uplate, kao i prijenos novca s vašeg bankovnog računa.

Kako su zaštićeni moji podaci prilikom plaćanja?

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), industrijsku normu i jedan od najboljih oblika zaštite za sigurne transakcije putem interneta. Svi vaši podaci su kriptirani i odmah proslijeđeni u procesor za plaćanje. Mi ne vidimo vaše podatke niti pohranjujemo bilo kakve detalje.

Koje valute prihvaćate?

Prihvaćamo plaćanje u 50 i nešto valuta, uključujući US dolare, euro, švicarske franke i britanske funte.

Što ako želim Paket i na drugom jeziku? Dobivam li popust?

Da, dobivate popust od 70% za paket na drugom jeziku.

Jednostavno nisam siguran da su ti dokumenti ono što mi je potrebno. Da li mogu pogledati dokumente prije kupnje?

Naravno! Kliknite na “Besplatan pregled”, unesite vaše ime i email adresu, i možete besplatno pregledati sve dokumente prije odluke o kupnji. Vidjeti ćete kako predlošci izgledaju i kako ih je jednostavno dovršiti.

Koristili smo paket i dobili ISO/IEC 27001:2005 certifikat za našu globalnu organizaciju. Certifikacija se odnedavno proširila na naše proizvode i usluge u Njemačkoj, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. Paket je jednostavan za implementaciju. Mi smo već bili certificirani sukladno ISO 9001:2008, tako da je vaš webinar “Implementacija ISO 27001: kako olakšati poslovanje pomoću ISO 9001″ bio od neprocjenjive vrijednosti za usklađivanje s našim korporativnim sustavom za upravljanjea kvalitetom. Hvala još jednom!

Bill Lisse
Direktor informacijske sigurnosti, OCLC Online Computer Library Center, Inc.

O 27001Academy

27001Academy je jedna od Akademija na Advisera.com. Advisera je websajt specijaliziran za pomaganje organizacijama u implementiranju vodećih međunarodnih standarda i okvira, kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, IATF 16949, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tijekom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem Interneta, kao i dokumentacije za ISO 27001 (upravljanje informacijskom sigurnošću) i ISO 22301 (upravljanje kontinuitetom poslovanja).

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete. Uz dokazanu učinkovitost u uspješnim implementacijama u preko 100 zemalja, naša vrhunska podrška kupcima jamči uspjeh. Pročitajte više o 27001Academy ovdje.

 

Upoznajte sovu Oscara, Vašeg virtualnog konzultanta.

oscar-alt2Dakle Oscar, objasnite nam sve o 27001Academy.

Bok ljudi. To je sasvim lako. 27001Academy je obrazovna i savjetodavna stranica izrađena kako bi ljudi poput vas implementirali ISO 27001 i / ili ISO 22301 bez napora. To je inovativan ‘uradite sami’ način, koji otklanja glavobolju zbog pokušaja da sve uradite sami.

 

Oscar, koja je Vaša uloga u 27001Academy?

Ja sam uslužan, personalizirani virtualni konzultant, i ovdje sam da vam pomognem organizirati implementaciju na što jednostavniji način. Ja ne očekujem da unaprijed sve znate, i vodim vas kroz cijeli proces – od donošenja odluke da li su ISO 27001 i ISO 22301 pravi izbor za vašu tvrtku, do uspješnog kraja implementacije. Moja uloga je ista kao i stvarnog konzultanta, ali ja vam ne šaljem račun za svoje usluge.  Ja sam također i mudriji 🙂

 

Čini se da vam konzultanti nisu baš omiljeni. Zašto je to tako?

Ne, ne, nije točno da mi se ne dopadaju konzultanti. Vjerojatno su dobri ljudi. Radi se o tome da ja vjerujem da je za većinu malih i srednjih tvrtki plaćanje konzultanta staromodan – a pogotovo skup – način za implementiranje ISO 27001 / ISO 22301.

Kada imate online centar s resursima poput 27001Academy, jednostavno nema potrebe za stvarnim konzultantom. Stvari su se promijenile; pojavljuju se nove i bolje usluge i pristupi koje čine svačiji život lakšim. 27001Academy je samo jedan primjer toga.

S našim ‘uradite sami’ (uz potporu) pristupom, vaša organizacija može implementirati ISO 27001 i ISO 22301 brzo i jednostavno – trebate samo internet i šalicu kave (ili nešto drugo što na vas djeluje poticajno!).

 

Ali, s online uslugom, kako ljudi mogu dobiti pomoć ako se nađu u škripcu?

Oh, to je dobro pitanje. Za početak, zbog načina na koji smo dizajnirali sve pakete i resurse u 27001Academy, najvjerojatnije se nikad nećete naći u škripcu.

Naravno, svatko se ponekada nađe u problemima! Dakle, ako se to dogodi i vama, mi nudimo nekoliko načina pomoći:

 

Kakav sjajan savjet! Hvala vam što ste razgovarali s nama Oscar!

Oh, kad god poželite! Ja sam uvijek na raspolaganju; Samo sletite u moj ured kad god vam je potrebno pružiti ruku pomoći. Ili krilo.

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.