conformio-logo-no-slogan

Conformio – besplatni online alat za sukladnost

Conformio je pametni online alat za sukladnost – implementirajte i održavajte ISO 27001, GDPR, ISO 9001, ISO 14001 ili druge ISO standarde u svojoj tvrtki s lakoćom. Optimizirajte posao svog tima s jednim alatom za upravljanje dokumentima, projektima i komunikacijom.

free-calculator

Kalkulator povrata investicije u sigurnost

Jeste li se ikada našli u situaciji da vam je rečeno kako su vaše mjere sigurnosti preskupe? Ili vam je bilo jako teško za objasniti vašem menadžmentu kakve su posljedice moguće u slučaju incidenta? Teško je dokazati da vrijedi investirati u sigurnost, ali naš Kalkulator povrata investicije u sigurnost (ROSI) vam može pomoći u tome. A potpuno je besplatan.

Trajanje implementacije ISO 27001 / ISO 22301

Ovaj kalkulator će vam pomoći da procijenite vrijeme potrebno za implementaciju ISO 27001 i ISO 22301. Budući da su ova dva standarda podjednako složena, to su i faktori koji utječu na trajanje implementacije slični, tako da možete koristiti ovaj kalkulator za oba standarda.

gap-tool-icon1

Besplatan alat za ISO 27001 analizu jaza(na engleskom)

ISO 27001 alat, kao što je naš besplatni alat za analizu jaza, Vam može pomoći da sagledate koliko daleko ste stigli sa provedbom ISO 27001 – da li tek počinjete ili ste pri kraju tog puta. Jednostavan format pitanja i odgovora Vam daje predožbu o tome koje određene elemente sustava upravljanja informacijskom sigurnošću ste već implementirali, i što još trebate učiniti.

Najbolje od svega je da ćete dobiti sve ove informacije bez propratnog visokog računa koji biste dobili od konzultanta!

Besplatni ISO 27001 i ISO 22301 alati kreirani za lakšu implementaciju

Mi u 27001Academy smo dizajnirali cijelu uslugu oko koncepta da vam nije potreban skupi konzultant koji bi vas vodio kroz proces implementacije. Sve što vam je potrebno su ispravni predlošci dokumenata, ispravni alati za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja i poneki odličan savjet, i neće vam biti teško implementirati ISO 27001 i ISO 22301 (i usput uštedjeti 90%).

S našim besplatnim alatima, uz mnoge druge besplatne resurse, steći ćete uvid i znanje potrebno za brzu, jednostavnu i bezbrižnu implementaciju ovih vrhunskih međunarodnih standarda.

expert-en

Dejan Kosutic
Vodeći ISO 27001/ISO 22301 stručnjak

NISTE SIGURNI GDJE ZAPOČETI?

Dobijte besplatnu stručnu pomoć s našom ISO 27001 i ISO 22301 dokumentacijom

ZAKAŽITE BESPLATNE KONZULTACIJE

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.