conformio-logo-no-slogan

Conformio – Gratis online compliance tool

Conformio is een slim online compliance tool – implementeer en onderhoud de ISO 27001, GDPR, ISO 9001, ISO 14001 of andere ISO-normen met gemak. Stroomlijn uw teaminspanningen met één enkel tool voor het beheren van documenten, projecten en communicatie.

free-calculator

Return on Security Investment Calculator

Liep u ooit tegen een situatie aan dat uw beveiligingsmaatregen te duur waren? Of waar u het lastig vond om uw directie uit te leggen wat de consequenties konden zijn als er een incident optrad? Vooropgesteld dat het investeren in beveiliging zwaar is, maar onze Return on Security Investment (ROSI) calculator kan u helpen. Het is volledig gratis.

ISO 27001 / ISO 22301 Implementatieduur

Deze calculator zal u helpen de tijd in te schatten die u nodig heeft voor uw ISO 27001- of ISO 22301-implementatie. Aangezien beide normen even complex zijn, zijn de factoren die de duur van beide normen vergelijkbaar, dus dat is de reden waarom u deze calculator kunt gebruiken voor beide normen.

gap-tool-icon1

Gratis ISO 27001 Gap Analyse Tool(in het Engels)

Een ISO 27001 tool, zoals onze gratis analyse tool. Kan u inzicht geven in hoeveel u van de ISO 27001 tot nu toe heeft geïmplementeerd – of dat u er net aan begint, of dat u het einde van de reis nadert. Het eenvoudige vraag- en antwoordformat stelt u in staat in beeld te brengen welke specifieke elementen van een managementsysteem voor informatiebeveiliging u reeds hebt ingevoerd, en wat u nog dient te doen.

Het beste van dit alles – u krijgt al deze informatie zonder een hoge rekening die een consultant u daarbij zou meezenden!

Gratis ISO 27001 en ISO 22301 Tools Gecreëerd voor Makkelijkere Implementatie

Wij bij 27001Academy hebben een totale dienst ontworpen rond het concept dat u geen dure consultant nodig heeft om u door de implementatie heen te leiden. Alles wat u nodig heeft zijn de juiste documentsjablonen, de juiste tools voor informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit en wat groots advies, en u zult geen problemen ondervinden bij het implementeren van de ISO 27001 & ISO 22301 (en bespaar 90% in het proces).

Met onze gratis, tezamen met vele andere gratis middelen, zult u inzicht krijgen en know-how krijgen voor een snelle, gemakkelijke en stressvrije implementatie van deze topnormen.

expert-en

Dejan Kosutic
Hoofdexpert ISO 27001/ISO 22301

NIET WETEN WAAR TE BEGINNEN?

Ontvang gratis hulp van de expert met uw
ISO 27001 & ISO 22301 documentatie

PLAN GRATIS ADVIESGESPREK

ONZE KLANTEN

ONZE PARTNERS

  • Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM, TL en AU bevoegdheidseenheden.
  • ITIL® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited. Gebruik onder de licentie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
  • DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.