"De toolkit heeft de productie van de vereiste documentatie versneld en heeft het gemakkelijker gemaakt om de gebieden die we meer moeten benadrukken te identificeren. We hebben meer tijd om toe te wijden aan het uitvoeren van risicoanalyse en het definiëren van onze controles. Grote tijdwinst voor ons."
Ivan Garcia
"Nog een lange weg te gaan om het proces van ISO27001 certificatie te voltooien, maar het materiaal heeft ons een voorsprong en begeleiding onderweg gegeven."
Liong Eng
CEO of Silverfern IT
"We hebben de 27001 Academy toolkit gebruikt om de veiligheid & ondersteuning procedures van het bedrijf te schrijven. De documenten die we als onderdeel van de toolkit hebben ontvangen, hebben gediend als een goed kader om de processen in het bedrijf te beschrijven en hebben het proces van het schrijven van de procedures aanzienlijk verkort."
Eyal Arbabof
VP R&D, InfiBond
"Het is veel gemakkelijker om onze ISO 27001 documentatie rondom een set sjablonen te structureren dan om helemaal opnieuw te beginnen."
Claus Nedergaard Jacobsen
Antrotech ApS
"We gebruiken het om ISO22301 oplossingen te leveren. Het is geweldig en echt revolutionair."
Kenny Walker
Managing Director, Inspired by Technology Limited
"Ik heb het sjabloon gebruikt om me te helpen bij het opstellen van een derden-managementbeleid voor mijn bedrijf. Ik heb veel van de taal veranderd, maar het was nuttig om zeker te weten welke secties erin moesten worden opgenomen. Het heeft me geholpen om slimmer te werken, en niet harder."
Carol Berkow
Montran
"Ik heb de norm gelezen, maar bepaalde aspecten waren niet duidelijk. Met de toolkit is de norm duidelijk en voelt de taak niet alsof deze onmogelijk zal zijn."
Bertus Erlank
Projectmanager, Syrex
"Toen ik de Toolkit opende was ik wanhopig om het systeem te implementeren en ik merkte dat ik snel verder kon gaan, omdat de Toolkit rijk is aan nuttige documentatie. Het bespaart me veel tijd van denken, verifiëren van zoeken naar informatie en typen. En het heeft me ook de kans gegeven om te zien hoe andere experts hun systemen ontwikkelen. Het bevat niet enkele site-specifieke documenten die ik nodig heb, maar het is nog steeds prima."
Susanne Wesner
Stepitup
"Het document heeft me geholpen om de onderwerpen die behandeld moesten worden op rij te zetten."
Eugenio Marogna
Senior Partner, Evolutionary Methodologies Consulting
"Ik heb de Toolkit met de les gekocht. Wat jullie hebben gedaan is een zegen voor individuele interne bedrijfsauditors! De Toolkit heeft het mogelijk om in 4 weken te voltooien wat zonder de Toolkit 12 weken zou hebben gekost. Bedankt!!!"
Robert Tanner Jr.
CQA, Herzog Contracting Corp.
"De toolkit heeft vele vragen beantwoord bij het starten van een nieuw beleid en het begrijpen hoe aan de ISO 27001-norm te voldoen. Bedankt voor jullie hulp!"
Jonathan Lundy
Liferay Inc.
"We willen een kort bericht delen en laten weten dat jullie heel goed werk doen. We zijn blij om de producten en diensten van Advisera te kopen. Het is echt geweldig om te zien hoe de innovatieve producten en diensten op uw website werken. Uw consultants hebben een enorme kennis en passie voor de onderwerpen van hun werk."
Sandeep Salveru
Senior HR Officer, SYSTRONICS LLC
"De ISO 22301 documentatie heeft me geholpen een niveau van gedetailleerdheid te bereiken dat gepast is, terwijl het toch niet zó gedetailleerd is dat het de implementatie beperkt."
Tom Coats
ONVENTIS GmbH
"De documentatie is briljant. Ik heb me door het BS 25999-pakket heen gewerkt vorig jaar, gecombineerd met wat lezen rond het onderwerp (vooral van Dejan’s blog!) en we hebben nu zelf een bedrijfscontinuïteitsplan. Ik sta op het punt om nu hetzelfde te doen met de ISO 27001."
Simon McLean
Managing Director at Click Travel Ltd
"Uw artikelen en sjablonen geven een uitstekend overzicht van de vereisten en ze helpen om het proces te organiseren."
Atle Dalsbø
LocalHost AS
"Ik gebruik de toolkit als voorbereiding op mijn ISO 27001 certificatie en examen en om tips te krijgen om het in praktijk te brengen. Ik vind het zinvol en het helpt me enorm."
Herbert Motzel
K&K CREATIVE, INC.
"De toolkit heeft me enkele geweldige beginpunten geboden, zodat ik niet verschillende documenten helemaal opnieuw moet creëren of tijd moet besteden om voorbeelden en sjablonen op het web te zoeken."
Christy Bentivoglio
"Dejan en zijn organisatie, Information Security & Business Continuity Academy, hebben ons buitengewoon goed geholpen door training, opleiding en consulting te leveren betreffende de ISO 27000-serie over risico-analyse en risicobeheersing. Ik was persoonlijk zo tevreden over mijn trainingservaring dat we Dejan hebben ingehuurd om twee cursussen te leveren (Risicobeheer Deel 1: Risicobeoordelingsmethodologie en Risicobeoordelingsproces en Risicobeheer EN Deel 2: Risicobeheersingsproces, Verklaring van Toepasbaarheid en Risicobeheersingsplan) aan ons gehele managementteam. Dejan is duidelijk een expert op het gebied van risicoanalyse en risicomanagement. Zijn trainingen zijn goed ontworpen en worden uitstekend en professioneel afgeleverd via het GoToTraining-platform. Voor iedereen die geïnteresseerd is in risicobeheer in het algemeen en de ISO 27001-aanpak in het bijzonder zou het heel verstandig zijn om de programma's van Dejan te overwegen."
Bob Chaput
CISSP, CHP, CHSS, CEO at Clearwater Compliance LLC
"Ik heb genoten van de kans om te leren over ISO27001 en over mogelijke manieren om ons gegevensclassificatieprogramma te verbeteren. Er waren een aantal punten die werden behandeld, die me dwongen om dit proces op een andere manier te bekijken."
James Edgar
USA
"Zeer behulpzaam en Dejan was altijd zeer gedetailleerd, georganiseerd en behulpzaam."
Kathy Ebbert
USA
"Ik wilde een beter zicht krijgen op de norm en een professionele mening over het bedrijfscontinuïteitsproces. Dat heb ik gekregen. Bedankt."
Aurelijus Stuknys
Consulting, LT
"Het is een script voor mijn handelen en het heeft geleid tot een beter begrip van de ISO 22301 en het heeft me in staat gesteld om snel te ontwikkelen en te implementeren. Het heeft bovendien het opbouwen van processen en procedures vergemakkelijkt met sjablonen uit de documentatie van de Toolkit."
Jose Fernandez
Calasis S.A. de C.V.
"Beter weten welke documenten essentieel zijn. En dat die documenten consistent en schoon zijn."
Ziemowit Borowski
Poland
"Het biedt een gestructureerde aanpak voor het implementeren en beheren van informatieveiligheid."
Claude Larrivee
Minerva Consulting
"Het is een grote hulp geweest voor ons werk als adviseurs formaulacion ICT DRP. Het vergemakkelijkt het beheer van informatie en verzekert controle van internationale normen. Waardevolle tijd die ons in staat stelt om efficiënter te besparen."
Oswaldo Alvarado
BPM Global Solutions S.A.
"Om heel eerlijk te zijn, de Toolkit is uitstekend en heeft enorm geholpen bij het voltooien van de documenten, hoewel we ISO-gecertificeerd zijn met 9001:2008, zijn de vele documenten die vereist zijn voor de risico- en zakencontinuïteit geweldig, zonder deze zou ik het moeilijk hebben. Ik zou aan iedereen de toolkit willen aanbevelen, want deze is gewoon uitstekend voor mensen zoals wij."
Harish Pratap
"Deze informatie heeft me geleid op bepaalde manieren waarvan ik dacht dat ik het goed deed, maar met de juiste informatie voorhanden, ontdekte ik dat er gemakkelijkere manieren zijn om ISO te voltooien."
Tim Johns
NGHS
"Heeft me veel geholpen. Zeer nuttige en professionele documenten. Hartelijke groeten uit Latijns-Amerika."
Elder Guerra
Aseguradora Fidelis, S.A.
"Het heeft onze ISO27001-implementatie met maanden versneld."
Paul Astle
The Networking People Ltd
"De toolkit heeft alles geleverd wat ik nodig heb voor BC. Ook gaf Dejan zeer bereidwillig zijn deskundige advies en hulp. Ik raad iedereen die hulp nodig heeft in BC & RM aan om IS & BCA te gebruiken. Nogmaals bedankt, Dejan!"
Nancy Lee
Oman
"We hebben uw sjablonen gebruikt om onze documentatie uit te breiden, en ons ISO 27001 certificatieproces verliep goed! Het is nu voltooid en we zijn gecertificeerd."
Joe Raschke
Manager, IT GRC
"Uw inspanningen voor het opbouwen van een zelfimplementatie-toolkit zijn fantastisch."
Parvez Hamza
Senior Risk & Compliance Analyst, Gasco
"De toolkit heeft me een mooi voorbeeld van de documentatiebibliotheek van ISMS gegeven. Nu kan ik me veel gemakkelijker het eindresultaat en de hoeveelheid werk voorstellen."
Roman Kornilov
Russian Federation
"Het heeft me veel tijd bespaard bij het schrijven van ISMS-documenten."
Anupong Nutaro
BigFish Enterprise Limited
"Het helpt om op de belangrijkste stappen gefocust te blijven en biedt een structuur voor het verloop van het project."
Ludo Claes
LC Company
"De Toolkit geeft een uitstekende basis voor de eigen documenten. Het leert ook enkele echt nuttige beste praktijken (documentstructuren, nuttige opmerkingen, etc.)."
Christoph Thiel
prof.
"We hebben de documentatie met gemak kunnen voltooien."
Nisar Khan
Kuwait International Bank
"De documenten zijn goed ingedeeld en met de standaardopmaak van ons bedrijf vallen ze gewoon op hun plaats."
Thomas Green
CBCP
"Duidelijk, nauwkeurig, concreet."
Emir Ramic
Head of Information Technology
"We hebben de toolkit gebruikt en hebben de ISO/IEC 27001:2005 certificatie voor onze wereldorganisatie behaald. Dit is recentelijk uitgebreid met de certificatie van onze producten en diensten in Duitsland, Nederland, en Engeland. De Toolkit was eenvoudig te implementeren. We waren al ISO 9001:2008 gecertificeerd, dus jouw webinar “ISO 27001 implementation: How to make it easier using ISO 9001” was onbetaalbaar bij het in lijn brengen met ons Corporate Quality Management System. Nogmaals bedankt!"
Bill Lisse
Information Security Officer, OCLC Online Computer Library Center Inc.
"U heeft ons de afgelopen maanden enorm geholpen."
Stephan Lesher
Director of Information Technology, Chief Security Officer at Alpha Systems
"Uw documentatie heeft ontzettend goed geholpen. Onze fase 2 audit is maandag, en u heeft ons echt geholpen de gebieden te aan te boren waar we in gebreke bleven. Ik ben het meest onder de indruk van de inhoudelijke waarde die u biedt."
Timothy Cohen
System Administrator at Alpha Systems
"Na de succesvolle implementatie van de kwaliteitsnorm ISO 9001, zijn we begonnen met de implementatie van de veiligheidsnorm ISO27001. Meneer Kosutic leek een uitstekende keuze gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de banksector. Implementatie-ondersteuning en andere diensten aangeboden door IS & BCA hebben gezorgd voor transparant projectbeheer voor alle teamleden, en tevens voor onze sponsor. De documentsjablonen hebben een snellere ontwikkeling van documentatie en een betere focus op het onderwerp mogelijk gemaakt. Onze relatie was heel goed en de prijzen waren redelijk. De professionele houding en de hoogste mate van toewijding aan onze doelen hebben geresulteerd in het succesvol voltooien van het project binnen de gestelde termijn, aangepast aan de capaciteiten en het personeel van Dabar informatika."
Dragomir Perica
CEO at Dabar informatika Ltd
"Uw documentatie toolkit heeft de documentatieontwikkeling aanzienlijk versneld en heeft ons geholpen om de formele structuur van ISO 27001 te begrijpen, en uw Online Mentoring-service heeft ons in staat gesteld om de norm in onze realistische omgeving te implementeren."
Goran Djoreski
CEO at Altus IT Ltd
"Absoluut, de toolkit was fantastisch. Het heeft me veel geleerd over veiligheidsmaatregelen die ik niet eens overwogen of aan gedacht zou hebben. De toolkit heeft van de reis een soepele rit gemaakt. Het is het geld meer dan waard."
Jay Verma
VF Enterprises Ltd

ONZE KLANTEN

ONZE PARTNERS

  • Advisera is een voorbeeld gecertificeerde wereldwijd TPECS-aanbieder voor de IS, QM, EM, TL en AU bevoegdheidseenheden.
  • ITIL® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited. Gebruik onder de licentie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
  • DNV GL Business Assurantie is een van de leidende leveranciers van geaccrediteerde management certificeringssystemen.