Pregled proizvoda: ISO 9001 Paketi dokumentacije

ISO 9001 paket dokumentacije


Naš najprodavaniji paket vam osigurava usklađenost s vodećim standardom Sustava za upravljanje kvalitetom ISO 9001.

paket kombinira predloške dokumentacije i kontrolne popise koji pokazuju kako implementirati ovaj standard korak po korak. Osim toga, imate pristup našim stručnjacima da vam pomognu ostati na pravom putu, i osiguraju jednostavno putovanje do ISO 9001 certifikacije.

Ako je vaša tvrtka mala i želi implementirati Sustav upravljanja kvalitetom primjenom obveznih dokumenata prema zahtjevima ISO 9001, kao i često korištenih opcionalnih procedura, onda je ovo savršen paket za vas.

Saznajte više

ISO 9001 paket dokumentacije Premium


Naš vodeći paket dokumentacije vam pruža sve što je potrebno da implementirate ISO 9001 sukladno najnovijoj reviziji 2015, uključujući predloške dokumentacije, sveobuhvatne smjernice, te neograničenu potporu naših stručnjaka.

U sklopu ovoga paketa imate pristup svim alatima koji su vam potrebni za sukladnost sa zahtjevima sustava upravljanja kvalitetom standarda ISO 9001:2015. Osim neophodnih ISO 9001:2015 dokumenata, Premium paket dokumentacije sadrži i dodatne, često korištene opcionalne procedure, kao i još iscrpnih smjernica za upravljanje značajnim aspektima kvalitete.

Ovaj paket također uključuje dokumentaciju specifičnu za pojedine gospodarske grane. To se odnosi na dodatne procedure u proizvodnji za različite industrije, kao što su građevinska, prehrambena industrija, proizvodnja, razvoj softvera, prijevoz, kemijska, elektro i optička industrija, proizvodnja strojeva i opreme, metala, gume i plastike, te veleprodaja i maloprodaja.

Saznajte više

ISO 9001 paket dokumentacije Light


Ovaj paket vam pruža sve osnovne obvezne dokumente Sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima koje postavlja standard ISO 9001:2015. paket je kombinacija predložaka dokumentacije i kontrolnih popisa koji vas vode korak po korak kroz proces implementacije ISO 9001 prema 2015 reviziji standarda.

Ovaj paket je savršen ako je vaša tvrtka vrlo mala i želite se usredotočiti samo na temeljne obvezne dokumente i zapise prema ISO 9001:2015. Odaberite ovaj paket ako vašoj tvrtki nisu potrebni ostali dokumenti koji prema standardu nisu neophodni.

Saznajte više

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

Pruža strukturiran vodič kako unaprijediti dokumentaciju Sustava upravljanja kvalitetom.
Andre van Hees
AirTies
Kada smo odlučili proći kroz certifikaciju ISO 9001, imali smo sreće pronaći Advisera.com. Svakodnevnim posjetima njihovoj web stranici s bogatim sadržajem pronašli smo sve stručne odgovore na naša pitanja, počevši od toga koji standard nam je potreban do toga kako odabrati certifikacijsko tijelo. Samostalnom implementacijom standarda smo puno naučili, naš proračun za projekt bio je pod izvrsnom kontrolom, a njihovi prekrasni predlošci i profesionalni paket s vrlo malo potrebnih izmjena, zajedno s podrškom putem e-pošte za sva naša pitanja, pomogli su nam da dovršimo projekt na vrijeme i s malo stresa. Vrlo smo zahvalni Adviseri što je implementacija ISO 9001:2015 bila kontrolirano, opušteno i ugodno putovanje koje je završilo s očekivanim i željenim rezultatom i certifikatom. Nećemo oklijevati da ponovno učinimo isto s nekim drugim standardima. Puno hvala!
Sara Ahmed
ACCID Holding
Dokumentacija nam je omogućila da pojednostavimo naš proces bez kretanja od nule.
Glendon Ross
Nadzornik kvalitete
Hamer-Fischbein

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O KUPNJI ISO 9001 PAKETA DOKUMENTACIJE

Kada i kako ću dobiti paket?

Nakon provedenog plaćanja, dobiti ćete poruku e-pošte s linkom za preuzimanje predložaka. Ne može biti jednostavnije.

Koje načine plaćanja prihvaćate?

Prihvaćamo sve glavne kreditne kartice, PayPal uplate, kao i prijenos novca s vašeg bankovnog računa.

Da li su moji podaci zaštićeni prilikom plaćanja?

Koristimo tehnologiju Secure Socket Layer (SSL), koja je industrijski standard. Ova tehnologija kriptira podatke s vaše kreditne kartice i prosljeđuje ih direktno u procesor za plaćanje. Mi nikada ne pohranjujemo – niti vidimo – vaše podatke.

Koje valute mogu koristiti za plaćanje?

Prihvaćamo više od 50 često korištenih valuta, uključujući američki dolar, euro, britansku funtu i švicarski franak.

Nudite li popust ukoliko kupim paket na više jezika?

Da! Paket na drugom jeziku možete kupiti uz 70% popusta.

Još uvijek nisam siguran da je ovaj paket pravi izbor za moju tvrtku. Mogu li ga isprobati prije nego se odlučim na kupnju?

Naravno! Kliknite na ''Besplatni pregled'' i unesite vaše ime i adresu e-pošte. Možete odmah pristupiti besplatnom pregledu svakog predloška, što će vam pomoći da se odlučite. Ovo je izvrsna prilika da vidite kako svaki dokument izgleda i kako ih je jednostavno dovršiti.

Da li je paket sukladan najnovijim izmjenama ISO standarda?

Da. Također, imate pravo na besplatna ažuriranja ovih paketa tijekom jedne godine nakon kupnje.

O 9001Academy

9001Academy je jedna od Akademija na Advisera.com. Advisera je specijalizirana za pomoć organizacijama u implementaciji najboljih međunarodnih standarda i okvira kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, ISO/IEC 17025, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tijekom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem interneta i dokumentacije koju su razvili vodeći stručnjaci.

Naši proizvodi su najbolji na ovom polju, i implementirani su u više od 100 zemalja, dok naša fantastična služba za korisnike i podrška kupcima jamče uspjeh. Pročitajte više o 9001Academy ovdje.

NAŠI KLIJENTI

NAŠI PARTNERI

  • Advisera je certificirana od strane Exemplar Global kao pružatelj TPECS za IS, QM, EM, TL i AU kompetencijske jedinice.
  • ITIL® je registrirani zaštitni znak tvrtke AXELOS Limited. Koristi se prema licenci tvrtke AXELOS Limited. Sva prava pridržana.
  • DNV GL Business Assurance je jedan od vodećih pružatelja usluga certificiranja akreditiranih sustava upravljanja.