Opis proizvoda: ISO 9001 Paketi dokumenata

ISO 9001 paket dokumenata


Naš najprodavaniji paket obezbeđuje vašu usaglašenost sa vodećim standardom menadžmenta sistemom kvaliteta: ISO 9001.

Paket sadrži šablone dokumentacije i ček liste koje pokazuju kako treba primeniti ovaj standard pomoću procesa koji se odvija korak po korak. Pored toga, imate pristup pomoći naših stručnjaka koji će vas usmeriti u pravom smeru, obezbeđujući pravolinijski put ka ISO 9001 sertifikaciji.

Ukoliko je vaša kompanija mala a želi da primeni sistem menadžmenta kvalitetom primenjujući propisane dokumente u skladu sa zahtevima ISO 9001, kao i dokumentuje opšte neobavezne procedure, onda je ovo pravi paket za vas.

Saznajte više

ISO 9001 paket dokumenata Premium


Naš vodeći paket vam omogućava sve što je neophodno da biste primenili ISO 9001 u skladu sa najnovijom verzijom za 2015. godinu, uključujući šablone dokumentacije, sveobuhvatne smernice i neograničenu podršku naših stručnjaka.

U okviru ovog paketa imate pristup svim alatima koji su vam potrebni da budete u skladu sa zahtevima standarda Sistema menadžmenta kvalitetom: ISO 9001:2015. Pored neophodnih dokumenata standarda ISO 9001:2015, premijum paket uključuje dodatne neobavezne, ali često korišćene procedure, kao i dubinske smernice za upravljanje značajnim aspektima kvaliteta.

Dokumentacija specifična za određenu privrednu granu je takođe uključena u ovaj paket. Ona obuhvata dodatne proizvodne procedure za raznovrsne privredne grane kao što su građevinarstvo, prehrana, proizvodnja, razvoj softvera, transport, hemija, elektrika i optika, mašinstvo i oprema, metali, guma i plastika, trgovine na malo i veliko.

Saznajte više

ŠTA NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

Pruža instrukcijski vodič o tome kako da poboljšate QMS dokumentaciju.
Andre van Hees
AirTies
Kada smo odlučili da pođemo putem sertifikacije za ISO 9001 imali smo sreće da naiđemo na Advisera.com. Svakodnevnim posetama njihovom sajtu, koji je bogat sadržajima, pronašli smo sve ekspertske odgovore na naša pitanja, počevši od toga koji nam je standard potreban do toga kako izabrati sertifikaciono telo. Samostalnom implementacijom standarda smo dosta toga naučili, naš budžet za ovaj projekat je odlično držan pod kontrolom, a njihovi prelepi šabloni, kao i profesionalni Paketi koje je veoma malo trebalo izmeniti, zajedno sa podrškom putem e-mail poruka za sva naša pitanja, pomogli su nam da završimo projekat na vreme i uz minimalni stres. Veoma smo zahvalni kompaniji Advisera što su od ISO 9001:2015 napravili jedno kontrolisano, opušteno i zabavno putovanje koje se završilo očekivanim i željenim rezultatom i sertifikatom. Nećemo oklevati da sve ponovimo na isti način kada su u pitanju ostali standardi. Mnogo hvala!
Sara Ahmed
ACCID Holding
Osim same dokumentacije, volim blogove, e-seminare, komentare stručnjaka i članke, što mi pomaže da shvatim tehničke pojedinosti procedure pre nego što dokument prilagodim svojim potrebama.
Rajesh Bharadwaj
Konsultant
Quartic.ai
Bilo je zaista sjajno i mnogo mi je pomoglo, sada se osećam sigurnije i spremnije za završni audit uz vašu pomoć.
Arkan Othman
Kupio sam proceduru za upravljanje dokumentima. Pomogla mi je da izradim standardnu operativnu proceduru za upravljanje dokumentima i zapisima za moju poslovnu jedinicu. Video podrška je bila izvrsna. Odličan posao. Samo tako nastavite.
Shadrach Amoah-Sakyi

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA KUPOVINOM ISO 9001 PAKETA DOKUMENATA

Kada i kako ću dobiti paket?

Odmah nakon što se transakcija obradi, dobićete e-mail sa linkom za preuzimanje. Ne može biti jednostavnije.

Koji je mogući način plaćanja?

Primamo sve osnovne kreditne kartice, uplatu putem PayPal-a i gotovinsku uplatu sa vašeg bankovnog računa.

Da li su moji podaci o plaćanju bezbedni?

Ponosni smo korisnici Secure Socket Layer (SSL) tehnologije, koja je postala standard. Ova tehnologija vrši šifriranje informacija sa vaše kreditne kartice, čuva ih na sigurnom i šalje ih direktno procesoru plaćanja. Mi nikada ne zadržavamo – niti čak vidimo – vaše informacije o plaćanju.

Kojim valutama mogu platiti?

Prihvatamo više od 50 značajnijih valuta, uključujući USD, EUR, GBP, CHF.

Da li mogu dobiti popust ukoliko kupim paket na različitim jezicima?

Da! Možete kupiti drugi paket na drugom jeziku sa 70% popusta.

Još nisam siguran da li ovaj paket odgovara mom biznisu. Mogu li da ga isprobam pre nego što kupim?

Voleli bismo da to uradite! Kliknite na tab „PREUZMITE DEMO PAKETA“ i unesite ime i svoju e-mail adresu. Odmah možete pristupiti besplatnom pregledu svakog šablona dokumenata koji će vam pomoći da se odlučite. To je odlična prilika da vidite kako svaki dokument izgleda i kako su laki za popunjavanje.

Da li je paket u saglasnosti sa najnovijim promenama ISO standarda?

Jeste. Takođe, imaćete priliku da dobijete besplatno ažuriranje ovih paketa godinu dana nakon datuma kupovine.

O 9001Academy

9001Academy je jedna od Akademija Advisera.com. Advisera je specijalizovana za pomoć organizacijama u primeni top međunarodnih standarda i okvira kao što su EU GDPR, ISO 27001, ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 45001, IATF 16949, ISO/IEC 17025, AS9100, ISO 20000 i ITIL. Tokom godina, Advisera je postala globalni lider u pružanju obuke putem interneta i dokumentacije koju su razvili vodeći stručnjaci.

Naši proizvodi su najbolji u našoj grani. Sa dokazanim performansama u uspešnoj implementaciji u više od 100 zemalja, naša neverovatna korisnička podrška garantuje uspeh. Pročitaj više o 9001Academy ovde.